Prejsť na obsah

Maratón dobrej vôle

25.02.2023 sa v hoteli Karpatia v Humennom konal už 21-ty Maratón dobrej vôle. Charitatívna akcia spojila šikovné ruky, ktoré celý deň háčkovali a plietli deky. Na tých najmenších myslela Mgr. Mária Vaľová, vedúca Odboru správy Zariadenia pre seniorov v Humennom, ktorá pre novorodenecké oddelenie sprostredkovala sadu diek a čiapočiek. Zo srdca ďakujeme.

07.03.2023

25.02.2023 sa v hoteli Karpatia v Humennom konal už 21-ty Maratón dobrej vôle. Charitatívna akcia spojila šikovné ruky, ktoré celý deň háčkovali a plietli deky.

Na tých najmenších myslela Mgr. Mária Vaľová, vedúca Odboru správy Zariadenia pre seniorov v Humennom, ktorá pre novorodenecké oddelenie sprostredkovala sadu diek a čiapočiek.

Zo srdca ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 30.04.2020 | Aktuality

    Nemocnice siete Svet zdravia sa postupne vracajú k plánovaným operačným výkonom

    Nemocnice siete Svet zdravia sa postupne vracajú k plánovaným operačným výkonom. Pacient musí pred operáciou dodržať 14-dňovú domácu karanténu, počas ktorej nevykazuje príznaky ochorenia COVID-19.   Predoperačné vyšetrenia je vhodné absolvovať v zariadení, v ktorom bude vykonaná aj samotná operácia. Nemocnice siete už začínajú oslovovať tých pacientov, ktorých plánované operácie boli prerušené v marci z dôvodu…
  • 12.01.2022 | Aktuality

    V spišskonovoveskej nemocnici prišlo vlani na svet 1583 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves sa minulý rok uskutočnilo 1579 pôrodov. Až 13 mamičiek si domov z pôrodnice odnieslo dvojičky. Chlapcov sa narodilo 815 a dievčat 768. “V našej pôrodnici priviedlo vlani svoje dieťatko na svet aj 37 mamičiek, ktoré boli pozitívne testované na ochorenie COVID-19. Tešili sme sa, že ani u jedného novorodenca…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)