Prejsť na obsah

Mladí lekári v dunajskostredskej nemocnici

Vitajte v tíme, naši noví lekári!  Na dnešnom stretnutí sme privítali 14 talentovaných absolventov, ktorí posilnia naše oddelenia gynekológie, neurológie, vnútornej medicíny , ortopédie, pediatrie a OAMIS.  

11.10.2024

Stretnutie bolo príležitosťou na vzájomné zoznámenie. Naša nemocnica sa teší z každého nového člena tímu a veríme, že to bude začiatok úspešnej kariéry pre každého z nich.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.05.2024 | Aktuality

    Monitory dychu pre michalovskú pôrodnicu  

    Monitor dychu BabySense je historicky prvým výrobkom na svete tohto druhu. Po dobu 30 rokov svojej existencie prešiel mnohými úpravami a je neustále modernizovaný tak aby spĺňal náročné klinické skúšky.
  • 31.03.2023 | Aktuality

    Deň lekárov v humenskej nemocnici

    Stať sa lekárom nie je jednoduché ani krátkodobé, je to celoživotný proces, ktorý zostáva navždy v srdci. Byť lekárom je bezpochyby povolanie, ktoré si zaslúži veľké uznanie. 30. marec je medzinárodne oslavovaný ako DEŇ LEKÁROV. Pri tejto príležitosti poďakoval riaditeľ humenskej nemocnice MUDr. Jaroslav Marčišin lekárom za ich každodennú náročnú prácu, ktorú vkladajú do liečby…
  • 10.08.2017 | Aktuality

    ProCare je v Bratislave okamžite pripravený pomôcť štátnym nemocniciam s CT vyšetreniami

    Na základe medializovaných informácií o problémoch bratislavských štátnych nemocníc s nefunkčnými počítačovými tomografmi (CT) je sieť polikliník ProCare pripravená so svojimi voľnými kapacitami pacientom maximálne vyjsť v ústrety.   Celkovo dve CT pracoviská v Bratislave vybavujú pacientov na základe dohodnutého termínu priebežne alebo maximálne do niekoľkých dní. Tento rádiologický výkon je hradený z verejného zdravotného…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.