Prejsť na obsah

Halloweenske tvorivé dielne na pediatrickom oddelení

V pondelok 31.10.2022 sme na pediatrickom oddelení mali tvorivé dielne na tému Hallowen. Všetkým zúčastneným, srdečne Ďakujeme. Dúfame, že sa nám podarilo na tváričkách detských pacientov, vyčarovať úsmev výrobou  zábavných a humorných dekorácií.    

03.11.2022

V pondelok 31.10.2022 sme na pediatrickom oddelení mali tvorivé dielne na tému Hallowen.

Všetkým zúčastneným, srdečne Ďakujeme. Dúfame, že sa nám podarilo na tváričkách detských pacientov, vyčarovať úsmev výrobou  zábavných a humorných dekorácií.    

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 10.03.2016 | Aktuality

    Vďaka novej recepcii získajú pacienti informačný servis ako v hoteli

    Nemocnica Svet zdravia Žiar nad Hronom dnes predstavila nový koncept recepcie, ktorá má slúžiť pacientom a návštevníkom nemocnice ako miesto prvého kontaktu. Rozsahom poskytovaných informačných služieb pripomína hotelovú recepciu. Jej zamestnanci sú pripravení v pracovných dňoch (od 6.00 do 18.00 hod.) poskytovať informácie o prevádzke nemocnice, rozsahu zdravotnej starostlivosti jednotlivých oddelení a ambulancií, nadštandardných službách…
  • 24.01.2022 | Aktuality

    Láskavosť cez sladkosť potešila zdravotníkov v humenskej nemocnici

    Žiaci zo ZŠ Pugačevova sa spolu s učiteľkami zapojili do sladkej výzvy a v školskej kuchynke napiekli zákusky pre zdravotníkov nemocnice A. Leňa v Humennom.   Okrem sladkostí si pripravili aj maľované pozdravy s vlastným odkazom. Sladké dobroty a pozdravy putovali na oddelenie COVID, oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny a pracovníkom mobilného odberového miesta (MOM). Ďakujeme <3.
  • 23.12.2021 | Aktuality

    Vianočné darčeky pre žiarsku nemocnicu

    Vianočný čas je obdobím kedy viac medzi sebou ľudia prejavujú empatiu, lásku, porozumenie. V tomto neľahkom období pandémie sa v predvianočný čas spojilo veľa dobrých ľudí na podporu žiarskej nemocnice. Zamestnanci a žiaci Základnej školy Jilemnického 2, štvorka, zakúpili krásne darčeky, v podobe spoločenských hier, kníh a ohrievačov fliaš na pediatrické oddelenie. Nechýbal ani vianočný pozdrav vyrobený žiakmi s ich podpismi,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)