Prejsť na obsah

Deň vďačnosti ochrancom zdravia pacientov v nemocnici Galanta

Svetový deň vďačnosti, ktorý bol 21.9.2022 sme oslávili v nemocnici Galanta s ostatnými zdravotníckymi, ale aj s nezdravotníckymi pracovníkmi. Ďakujeme za vašu starostlivosť Poďakovali sme im za ich každodenne odvádzanú prácu, bez ktorej by plynulý chod nemocnice nebol možný. A navyše, niektorý z nich oslávili tento rok svoje okrúhle jubileum. Pri tejto príležitosti sme im…

27.09.2022

Svetový deň vďačnosti, ktorý bol 21.9.2022 sme oslávili v nemocnici Galanta s ostatnými zdravotníckymi, ale aj s nezdravotníckymi pracovníkmi.

Ďakujeme za vašu starostlivosť

Poďakovali sme im za ich každodenne odvádzanú prácu, bez ktorej by plynulý chod nemocnice nebol možný. A navyše, niektorý z nich oslávili tento rok svoje okrúhle jubileum. Pri tejto príležitosti sme im zablahoželali k ich sviatku, pripravili pre nich občerstvenie, malú pozornosť a zároveň zdôraznili dôležitosť každej pozície v našej nemocnici.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.05.2024 | Aktuality

    Na Domaši sa konal druhý ročník Zemplínskeho dňa gynekológov

    Posledný aprílový deň sa v rekreačnom prostredí Domaša konal druhý ročník Zemplínskeho dňa gynekológov. Zúčastnili sa ho okrem zemplínskych gynekológov z nemocníc a ambulantného sektora aj gynekológovia z celého Slovenska. Hlavným cieľom konferencie bolo stretnúť sa, vypočuť si odborné prednášky a rozvíjať vzájomnú spoluprácu. Konferencia sa konala pod záštitou Nemocnice Penta Hospitals Vranov nad Topľou.
  • 10.06.2020 | Aktuality

    Vaša pôrodnica Michalovce

    Máte naplánovaný pôrod v Nemocnici Svet zdravia Michalovce alebo ešte len zvažujete výber pôrodnice?   Pripravili sme pre Vás virtuálnu prehliadku, počas ktorej si môžete prezrieť oddelenie šestonedelia, pôrodné izby, izby pre mamičky, izolačnú miestnosť a inkubátory. Získate tak dokonalý prehľad v akom prostredí prebieha pôrod a rozhodovanie o výbere Vašej pôrodnice môže byť o čosi…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.