Prejsť na obsah

Prvá mobilná vakcinácia rimavskosobotskej nemocnice

Prvú augustovú stredu výjazdová očkovacia skupina z nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota pod vedením pána riaditeľa a námestníkov navštívila mesto Poltár, kde realizovala svoju prvú mobilnú vakcináciu. Očkovanie absolvovalo 112 občanov mesta Poltár a okolitých obcí. Vzhľadom na narastajúci záujem o vakcináciu sa výjazdová očkovacia skupina o týždeň vráti do tohto regiónu.

05.08.2021

Prvú augustovú stredu výjazdová očkovacia skupina z nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota pod vedením pána riaditeľa a námestníkov navštívila mesto Poltár, kde realizovala svoju prvú mobilnú vakcináciu.

Očkovanie absolvovalo 112 občanov mesta Poltár a okolitých obcí. Vzhľadom na narastajúci záujem o vakcináciu sa výjazdová očkovacia skupina o týždeň vráti do tohto regiónu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.09.2018 | Aktuality

    Michalovská nemocnica otvorila neurochirurgické pracovisko

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce otvorili nové neurochirurgické pracovisko. Pozostáva z ambulancie, lôžkovej časti a operačnej sály s modernou technikou, kde lekári vykonávajú predovšetkým operácie chrbtice. Významne zvyšuje dostupnosť neurochirurgickej liečby, dosiaľ bolo totiž takéto pracovisko na východe Slovenska iba jedno, a to v Košiciach. „Na strednom Slovensku pripadá na jedno pracovisko 334-tisíc obyvateľov, na…
  • 01.06.2020 | Aktuality

    Medzinárodný deň detí v Nemocnici Svet zdravia Michalovce

    Dnešný výnimočný sviatok sme oslávili na pediatrickom a novorodeneckom oddelení.   Malým pacientom sme darovali detské náučné pexeso, knihu a diplom za statočnosť, ktorý si určite zaslúžia. Túto malú pozornosť odovzdal náš maskot Zdravko spolu s personálom nemocnice. Odmenou nám bola nefalšovaná detská radosť a úsmevy. Veríme, že našim najmenším pacientom toto malé prekvapenie pobyt…
  • 24.10.2023 | Aktuality

    Peter Lednický sa ujíma vedenia Nemocnice Bory

    Od prvého novembra bude zodpovedný za vedenie Nemocnice Bory Peter Lednický. Na pozícii strieda Ľuboša Lopatku, ktorý na projekte novej nemocnice pôsobil od mája 2022. Peter Lednický je generálnym riaditeľom medzinárodného holdingu Penta Hospitals International, ktorý prevádzkuje nemocničnú sieť okrem Slovenska aj v Česku a Poľsku.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)