Prejsť na obsah

Podpora od združenia Sport Club Fish

Pediatrické oddelenie v rimavskosobotskej nemocnici Svet zdravia, a.s., dnes na Medzinárodný deň detí opäť navštívilo združenie Sport Club Fish, ktoré detičky podporilo množstvom užitočných vecných darov. V mene celého vedenia nemocnice a zamestnancov pediatrického oddelenia vyjadrujeme úprimné poďakovanie za toto milé gesto a podporu, ktorú nám takýmto spôsobom prejavili. ĎAKUJEME!

02.06.2021

Pediatrické oddelenie v rimavskosobotskej nemocnici Svet zdravia, a.s., dnes na Medzinárodný deň detí opäť navštívilo združenie Sport Club Fish, ktoré detičky podporilo množstvom užitočných vecných darov.

V mene celého vedenia nemocnice a zamestnancov pediatrického oddelenia vyjadrujeme úprimné poďakovanie za toto milé gesto a podporu, ktorú nám takýmto spôsobom prejavili.
ĎAKUJEME!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.11.2019 | Blog

    Čo je to molárne tehotenstvo?

    Molárne tehotenstvo – odborne gestačná trofoblastická choroba je ochorenie charakterizované nekontrolovateľným rastom zárodkového tkaniva – trofoblastu.   Zárodočné tkanivo sa tak mení na cystický útvar pripomínajúci strapec hrozna. Rozlišujeme tri typy moly – čiastočná, kompletná a invazívna. Čiastočná mola vzniká oplodnením vajíčka dvomi spermiami alebo jednou spermiou, ktorá sa ďalej rozdelí na dve, oplodnené vajíčko…
  • 30.09.2021 | Aktuality

    Vedúca sestra z michalovskej nemocnice Juliana Seničová získala ocenenie Biele srdce

    Vedúca sestra klastra anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti a urgentného príjmu Nemocnice Svet zdravia Michalovce Juliana Seničová získala ocenenie Biele srdce. Ocenenie každoročne udeľuje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier a Roku sestry a pôrodnej asistentky. V piatok už štrnástykrát na slávnostnom podujatí odovzdali Biele srdce 28 sestrám a jednej…
  • 19.04.2024 | Aktuality

    Darčeky pre najmenších

    Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)