Prejsť na obsah

Odborný seminár v nemocnici s poliklinikou Trebišov

V nemocnici s poliklinikou Trebišov a.s., sa dňa 26.09.2023 pod záštitou námestníka pre ošetrovateľstvo PhDr. Tibora Štefánika konal prvý odborný seminár pre všetkých zdravotníckych pracovníkov z radov sestier a pôrodných asistentiek, praktických sestier - asistentov, sanitárov, rádiologických technikov a fyzioterapeutov.

28.09.2023

Prvej prednášky sa hneď po krátkom úvode ujal námestník pre ošetrovateľstvo PhDr. Tibor Štefánik s témou Ošetrovateľská starostlivosť o cievne vstupy, po ňom nasledovala nemocničná epidemiologička PhDr. Martina Hlebašková, ktorá odprezentovala tému Hygiena rúk – prevencia nozokomiálnych infekcií a prednášku Bezpečnosť pacienta v NsP Trebišov pred zaplnenou veľkou zasadačkou odprezentovala koordinátorka kvality Mgr. Anita Rohaľová.

Odborné semináre sú naplánované aj na najbližšie mesiace a ich cieľom je zvýšenie kvality poskytovanej ošetrovateľskej starostlivosti, efektívna medziodborová spolupráca, odborný rast zamestnancov a výmena informácií a skúseností. 

Tešíme sa na ďalšie stretnutie a zaujímavé témy.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.03.2017 | Aktuality

    Červení klauni zavítali na Valentína do trebišovskej nemocnice

    V deň Valentína zavítala na detské oddelenie Nemocnice s poliklinikou Trebišov, a.s. milá návšteva. Detských pacientov prišiel rozveseliť Doktor Harmanček so svojou veselou pomocníčkou z nadácie Červený nos. Ich návšteva vyvolala medzi deťmi radosť a nadšenie. Najväčšiu pozornosť si u malých pacientov získal čarovný bublifuk doktora Harmančeka a jeho červený nos, ktorý ako darček dostalo každé dieťa. Veselá…
  • 14.01.2022 | Aktuality

    Obed pre zdravotníkov od dobrovoľníčok

    Dobrovoľníčky centra Krajší deň a Denného centra 1 Mesta Trebišov Katarína Tirpáková, Marta Malackaničová, Zuzana Cáboczká, Božena Nováková a Eva Zacharová sa rozhodli poďakovať a oceniť zdravotníkov na covid oddelení chutným a kvalitným občerstvením v podobe plnenej kapusty.   Na tej si celý zdravotnícky personál Covid ooddelenia pochutnával počas celého aj nasledujúceho dňa. Týmto by…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)