Prejsť na obsah

Darček, ktorý „dáva krídla“

V nemocnici v Dunajskej Strede sme dostali dar od Red Bullu v podobe doplnku, ktorý nás „nakopne“ v týchto náročných chvíľach.   Touto cestou sa chceme poďakovať a nápoje odovzdáme tým najviac vyťaženým zamestnancom, aby sme im dodali energiu.

05.02.2021

V nemocnici v Dunajskej Strede sme dostali dar od Red Bullu v podobe doplnku, ktorý nás „nakopne“ v týchto náročných chvíľach.

 

Touto cestou sa chceme poďakovať a nápoje odovzdáme tým najviac vyťaženým zamestnancom, aby sme im dodali energiu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.05.2019 | Aktuality

    Psychiatrický a neurologický deň

    Viac ako stovka lekárov a zdravotných sestier sa zúčastnila 16. mája v rimavskosobotskej nemocnici na Psychiatrickom a neurologickom dni pri príležitosti 135. výročia založenia nemocnice.   Hlavnými témami podujatia boli neuromodelácia a  EEG v psychiatrii, autoimunitné polyneuropatie a liečiteľné geneticky podmienené neuromuskulárne ochorenia.  Zaujímavou súčasťou bol workshop s praktickou ukážkou postupu pri rTMS.
  • 15.03.2022 | Aktuality

    Každý problém je riešiteľný s pokojom a úsmevom

    Prečítajte si rozhovor so šikovnou sociálnou pracovníčkou Ivankou Vojtašekovou, ktorá pôsobí v Nemocnici Svet zdravia Svidník a Stropkov. V rozhovore sa dozviete, čo ju motivovalo stať sa sociálnou pracovníčkou, ako vyzerá jej bežný deň v práci, ale i to, ako vníma dnes dôležitosť sociálnej práce na Slovensku. Predstavenie (Odkiaľ pochádzate, kde pôsobíte, čo ste študovala,…
  • 16.12.2016 | Aktuality

    Nemocnica v Dunajskej Strede má nové fyziatricko-rehabilitačné oddelenie

    Nemocnica Svet zdravia Dunajská Streda dnes oficiálne uviedla do prevádzky novú ambulantnú časť fyziatricko-rehabilitačného oddelenia. To bolo vybudované v nových priestoroch poliklinickej časti nemocnice. Nové zázemie poskytuje pacientom oveľa komfortnejšie prostredie s dôrazom na ich súkromie. Moderné prístrojové vybavenie má zabezpečiť kvalitnejšiu liečbu, ktorá bude navyše vďaka nim odteraz pre pacientov pocitovo príjemnejšia. Ako prví…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)