Prejsť na obsah

Baby Boom vznikol v Galante

Prvý premiérový diel pôrodníckej šou Baby Boom odvysielala TV Markíza 7. februára. Unikátna rodinná dokumentárna séria bude mať desať dielov a divákom priblíži jedinečný zázrak príchodu nového života na svet. „Baby boom je o emóciách, šťastí a o pute medzi rodičom a dieťaťom. Usilujeme sa zachytiť okamih prvého pohľadu na dieťa, ukázať, čo rodič cíti.…

09.02.2017

Prvý premiérový diel pôrodníckej šou Baby Boom odvysielala TV Markíza 7. februára. Unikátna rodinná dokumentárna séria bude mať desať dielov a divákom priblíži jedinečný zázrak príchodu nového života na svet.

„Baby boom je o emóciách, šťastí a o pute medzi rodičom a dieťaťom. Usilujeme sa zachytiť okamih prvého pohľadu na dieťa, ukázať, čo rodič cíti. Je to nádherný a neopakovateľný moment,“ hovorí riaditeľ Centra výroby TV Markíza Gabi Popescu.

baby boom.png

Seriál nakrútili v zrekonštruovanej pôrodnici Sveta zdravia v Galante a približuje aj profesionálnu prácu nemocničného personálu. „Spolupracovali sme so skvelým lekárskym tímom, s ľuďmi, ktorí mali pochopenie pre našu prácu a ukázali, akí sú starostliví odborníci,“ dodáva G. Popescu.

Galantskú pôrodnicu vyhľadávajú mamičky zo širokého okolia, čím sa udržiava v  dobrej kondícii. Nepochybne ju posilní aj nový projekt televízie Markíza. „Budúce rodičky isto ocenia aj našu novinku, ktorú sme spustili na jeseň minulý rok. Ide o tvorbu pôrodného plánu s pôrodníckym tímom, a tak si môže mamička naplánovať pôrod v našej pôrodnici do najmenších detailov. Túto službu ponúkame bezplatne,“ pripomenul Marián Haviernik, riaditeľ Nemocnice Svet zdravia Galanta.

Formát tejto šou vznikol v roku 2010 vo Veľkej Británii a pod názvom One Born Every Minute okamžite zaujal nielen televíznych divákov, ale aj odborníkov. V rovnakom roku vyhral prestížnu cenu BAFTA (Britská akadémia filmového a televízneho umenia) za najlepšiu realistickú sériu.

tím_porodnica_Galanta_baby_boom.jpg

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.09.2021 | Aktuality

    Dobrovoľníci pomáhali v rimavskosobotskej nemocnici

    V rámci Týždňa dobrovoľníctva sme v Nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota podnikli viacero aktivít. Do natierania plotu a výsadby kríkov sa zapojili naši verní dobrovoľníci, ktorí sú nám vždy k dispozícii pomôcť, keď to len trošku situácia s pandémiou dovolí.   Dobrovoľníkov sme však získali aj z radov zamestnancov technického úseku. V rámci svojho voľného času vyrobili originálnu pergolu pre vistériu,…
  • 29.01.2021 | Aktuality

    V žiarskej nemocnici pomáhajú kňazi

    V Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom už dva týždne pomáha šesť kňazov banskobystrickej diecézy.   Ako dobrovoľníci pôsobia na triážnom pracovisku nemocnice alebo vypomáhajú pri testovaní verejnosti v mobilnom odberovom mieste, ktoré funguje od 7.00 do 15.00 hod. Personál i pacienti ich vnímajú pozitívne. Ako oni sami hodnotia svoje pôsobenie v nemocnici? Jozef Slavkovský, kaplán zo Žarnovice…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)