Prejsť na obsah

Dar pre novorodenecké oddelenie vranovskej nemocnice

Novorodenecké oddelenie nemocnice vo Vranove nad Topľou dostalo do daru výbavu pre novorodencov v podobe zavinovačiek, podbradníkov a detských body. Týmto vyslovujeme veľké ďakujem predajni Dieťa a ja za tieto dary, aj za pravidelnú podporu pre toto oddelenie.

24.01.2022

Novorodenecké oddelenie nemocnice vo Vranove nad Topľou dostalo do daru výbavu pre novorodencov v podobe zavinovačiek, podbradníkov a detských body.

Týmto vyslovujeme veľké ďakujem predajni Dieťa a ja za tieto dary, aj za pravidelnú podporu pre toto oddelenie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.12.2022 | Aktuality

    Rozlúsknime to dobré v nás

    Nech sú Vianoce a nový rok pokojné a zdravé My vám prajeme zdravie, lebo viac než ktokoľvek iný vieme, že je krehké. Na Vianoce, aj po celý rok.   Zdravotníci z polikliník ProCare a nemocníc Svet zdravia
  • 11.02.2015 | Aktuality

    V Trebišove bol operovaný 15000. pacient so sivým zákalom

    Minulý týždeň na jednodňovej očnej chirurgii v nemocnici Svet zdravia Trebišov operovali už 15000. pacienta so sivým zákalom. Šesťdesiatdvaročný Ján Petruška sa podrobil operačnému zákroku na ľavom oku v stredu 4. februára 2015 a dnešné zdravotné vyšetrenie potvrdilo úspešný výsledok. Ostrejší zrak mu tak pomôže lepšie vykonávať prácu v bezpečnostnej službe a vo voľnom čase…
  • 04.06.2024 | Aktuality

    Medzinárodný deň detí 2024 v Galante

    1. jún je po Vianociach a narodeninách asi najočakávanejším dňom detí na celom svete. Žiaľ, niektoré sa nemôžu zúčastniť rôznych akcií, ktoré sú v tento deň pre nich pripravené, lebo ich trávia v nemocnici.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.