Prejsť na obsah

Dar pre Všeobecnú nemocnicu Rimavská Sobota

Mamičky ale aj personál novorodeneckého oddelenia potešila Nadácia Križovatka, ktorá nám opäť darovala 5 ks monitorov dychu Babysense 1 Pro. Dar prevzala námestníčka pre ošetrovateľstvo s primárkou pediatrického oddelenia a vedúcou sestrou. Monitory kontrolujú dýchanie dieťatka a mamičky si ich môžu požičať aj domov. Aj vďaka týmto prístrojom sa predchádza náhlemu úmrtiu dojčiat. Ďakujeme pekne.

11.11.2022

Mamičky ale aj personál novorodeneckého oddelenia potešila Nadácia Križovatka, ktorá nám opäť darovala 5 ks monitorov dychu Babysense 1 Pro.
Dar prevzala námestníčka pre ošetrovateľstvo s primárkou pediatrického oddelenia a vedúcou sestrou.

Monitory kontrolujú dýchanie dieťatka a mamičky si ich môžu požičať aj domov. Aj vďaka týmto prístrojom sa predchádza náhlemu úmrtiu dojčiat.

Ďakujeme pekne.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.10.2019 | Aktuality

    Michalovská nemocnica predstavila nové centrum športovej medicíny

    Nemocnica Svet zdravia Michalovce dnes predstavila centrum športovej medicíny, ktoré zabezpečuje komplexnú starostlivosť o pacientov so športovými úrazmi.   Nové pracovisko pozostáva z ambulantnej, vyšetrovacej, operačnej a hospitalizačnej časti. Súčasne úzko spolupracuje s rehabilitačnými centrami v susedných nemocniciach vo Vranove nad Topľou a v Trebišove. Nové medicínske zázemie privítali všetky tri michalovské prvoligové kluby, s ktorými má nemocnica podpísanú…
  • 20.06.2018 | Aktuality

    Vaše lieky

    Viete, že v trebišovskej nemocnici Vám dávkujú lieky zdravotníci vo farebných tričkách – VAŠE LIEKY?   Upútať pacienta bol hlavný dôvod na zavedenie farebného oblečenia. Pri svojej činnosti dávkovania liekov sú zdravotníci nerušení a pacienti trpezliví, keďže vidia, že VAŠE LIEKY sú na ceste k nim.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)