Prejsť na obsah

Detskí pacienti v humenskej nemocnici sa tešia novým knihám

Kníhkupectvo Na korze – ĎAKUJEME. Oddelenie pediatrie ste zaplnili naozaj štedrou nádielkou nádherných knižných darčekov.

20.02.2024

Kníhkupectvo Na korze – ĎAKUJEME. Oddelenie pediatrie ste zaplnili naozaj štedrou nádielkou nádherných knižných darčekov. Malí, ale aj veľkí čitatelia sa už tešia vašim knihám a aj vďaka Vám sa stáva pobyt pre detských pacientov v nemocnici veselším a príjemnejším.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.10.2018 | Aktuality

    Najvzácnejšiu tekutinu daroval už 150-krát!

    Darovať krv chodí každé tri mesiace a pacientom, ktorí to potrebujú, už takto pomáha desiatky rokov. Hanušovčan Ján Hreha prišiel aj dnes ako obvykle do Nemocnice Svet zdravia Vranov nad Topľou, aby daroval tú najvzácnejšiu tekutinu. Tentokrát to však bolo výnimočnejšie, ako inokedy. Uskutočnil už svoj neuveriteľný 150-ty odber.   „Krv darujem už 37 rokov.…
  • 07.05.2024 | Aktuality

    Pekná nemocnica

    Dňa 4. mája sme si v nemocnici zorganizovali brigádu s názvom „Pekná nemocnica“, ktorej cieľom bolo skrášliť a upratať okolie nemocnice.
  • 15.01.2018 | Aktuality

    V topoľčianskej nemocnici sa vlani narodilo vyše 500 detí

    V nemocnici Svet zdravia Topoľčany sa minulý rok narodilo 536 detí. Dievčat tam prišlo na svet viac ako chlapcov a dve mamičky si domov odniesli aj dvojičky.   „V porovnaní s predchádzajúcim rokom si topoľčianska pôrodnica udržala svoje čísla pôrodnosti. Zatiaľ čo v roku 2016 sa v nej uskutočnilo 526 pôrodov, v minulom roku ich bolo 534,“ hovorí primár gynekologicko-pôrodníckeho…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.