Prejsť na obsah

Gynekologicko – pôrodnícke oddelenie svidníckej nemocnice s novým vedením

Gynekologicko – pôrodnícke oddelenie v Nemocnici arm. generála L. Svobodu Svidník n.o. má nového primára MUDr. Juraja Gerženiho. MUDr. Juraj Gerženi vyštudoval Lekársku fakultu Univerzity Pavla Jozefa Šafárika  v Košiciach. Svoje bohaté skúsenosti a prax nadobudol na gynekologicko – pôrodníckom oddelení v bardejovskej nemocnici, kde pôsobil skoro dvadsaťjeden rokov na rôznych postoch. V roku 2008…

13.06.2013

Gynekologicko – pôrodnícke oddelenie v Nemocnici arm. generála L. Svobodu Svidník n.o. má nového primára MUDr. Juraja Gerženiho.

MUDr. Juraj Gerženi vyštudoval Lekársku fakultu Univerzity Pavla Jozefa Šafárika  v Košiciach. Svoje bohaté skúsenosti a prax nadobudol na gynekologicko – pôrodníckom oddelení v bardejovskej nemocnici, kde pôsobil skoro dvadsaťjeden rokov na rôznych postoch. V roku 2008 nastúpil na pracovnú pozíciu primára gynekologicko- pôrodníckeho oddelenia v Krompachoch, kde pôsobil do marca tohto roku. Vo svojom odbore má atestácie I. aj II. stupňa.

„Svidnícka nemocnica sa snaží neustále zlepšovať poskytovanú zdravotnú starostlivosť. Preto verím, že moje skúsenosti a erudovaný kolektív napomôžu v tomto úspešnom smerovaní,“ hovorí nový primár o plánoch do budúcnosti.

MUDr. Juraj Gerženi je členom urologickej sekcie Slovenskej gynekologicko – pôrodníckej spoločnosti.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.03.2018 | Aktuality

    MDŽ v trebišovskej nemocnici

    Je každoročnou tradíciou venovať zvýšenú pozornosť ženám počas ich Medzinárodného dňa žien. Aj tento rok sa trebišovská nemocnica nedala zahanbiť a pripravila pre svoje zamestnankyne –ženy, prekvapenie v podobe voňavých kvetín, ktoré spríjemnili a potešili všetky dámy.
  • 11.07.2019 | Aktuality

    OCENENIE BIELE SRDCE NA REGIONÁLNEJ ÚROVNI

    Dňa 19.6.2019 sa uskutočnil slávnostný seminár Biele srdce, spojený s oceňovaním, ktoré sa konalo pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier. Podujatie sa konalo v neďalekom meste Šaľa, za prítomnosti Márie Gálovej, dipl. s., prezidentky Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek (SKSaPA). Sme radi, že aj tento rok boli medzi ocenenými naše sestry Gertrúda Opálová z Geriatrického oddelenia,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)