Prejsť na obsah

Halloween s Krajším dňom v nemocnici Rožňava

Pri príležitosti Halloweenu, sme si spolu s dobrovoľníkmi Krajšieho Dňa v rámci tvorivých dielní vyzdobili pediatrické oddelenie, aby sme aspoň trochu potešili našich detských pacientov. Vyrobili sme netopierov, duchov ako aj strašidelné tekvice, našim najmenším pacientom sa tento svet fantázie veľmi páčil.

31.10.2023

Pri príležitosti Halloweenu, sme si spolu s dobrovoľníkmi Krajšieho  Dňa v rámci tvorivých dielní vyzdobili pediatrické oddelenie, aby sme aspoň trochu potešili našich detských pacientov. Vyrobili sme netopierov, duchov ako aj strašidelné tekvice, našim najmenším pacientom sa tento svet fantázie veľmi páčil.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 03.12.2020 | Aktuality

    Môžem, pomôžem #GIVINGTUESDAY

    Riaditeľ Podduklianskej knižnice vo Svidníku Mgr. Kamil Benko odovzdal 1. 12. 2020 nemocnici vo Svidníku dar pre jej pacientov v rámci #GIVINGTUESDAY.   #GivingTuesday je sviatok štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Je to deň, kedy sa po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Pomáhať sa dá naozaj rôzne. V rámci danej výzvy vznikla na pôde Podduklianskej knižnice vo…
  • 15.06.2022 | Aktuality

    14.jún – Svetový deň darcov krvi

    Pri príležitosti svetového dňa darcov krvi, ktorý si pripomíname 14.júna, by sme sa chceli poďakovať všetkým darcom, ktorí prišli darovať krv aspoň raz. V humenskej nemocnici sme pri tejto príležitosti ocenili aj elitných darcov krvi. Ďakujeme, že darujete krv a tým aj kúsok seba ostatným, aby si mohli naďalej plniť svoje sny.
  • 06.12.2016 | Aktuality

    Ukončenie rekonštrukcie výťahov v galantskej nemocnici

    V galantskej nemocnici bol na konci mesiaca november 2016 uvedený do prevádzky nový osobný výťah v priestoroch polikliniky, ktorého úlohou je uľahčiť pohyb pacientov medzi jednotlivými poschodiami spomínanej polikliniky bez toho, aby jej návštevníci museli prechádzať do hlavnej budovy nemocnice. Kapacita osobného výťahu je 8 osôb a 630 kg, pričom premáva medzi prízemnou a prvou…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)