Prejsť na obsah

Medzinárodný deň dobrovoľníkov – 5. december

V tento výnimočný deň sme si aj v nemocnici Svidník pripomenuli význam dobrovoľníctva netradičným spôsobom.

08.12.2023

V dobrovoľníckom centre Krajší deň vo svidníckej nemocnici sme oslavovali, ako inak, dobrovoľníctvom. Aktívni dobrovoľníci dobrovoľníckeho centra pripravili Mikulášsky bártrový obchod, do ktorého sa zapojili žiaci základných a stredných škôl. Aj tento rok dobrovoľníci vyzdobili stromček spolupatričnosti. Popoludnie bolo venované priateľskému posedeniu dobrovoľníkov so zamestnancami nemocnice, ktoré sa nieslo v znamení vďaky, pochvaly, plánov a nových nápadov na dobrovoľnícke aktivity.

Všetkým dobrovoľníkom patrí veľké poďakovanie za ich prácu, empatiu, ktorú odovzdávajú tým, ktorí potrebujú povzbudiť, odreagovať sa od choroby a nemocničného prostredia.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.05.2018 | Aktuality

    Nemocnica zorganizovala „Deň kreatívnych činností“ pre deti v domove sociálnych služieb na hrabinách

    Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom usporiadala už tretí ročník stretnutia zdravotníckych zamestnancov s deťmi z Domova sociálnych služieb na Hrabinách.   V tomto domove našlo útočisko okolo 120 detí rôzneho veku a rôzneho postihnutia. Nakoľko sme už v minulosti navštívili toto zariadenie, veríme, že kreatívne aktivity, ktoré sme si pre nich pripravili, splnili…
  • 27.11.2017 | Aktuality

    Modernizácia nemocnice z eurofondov

    V rámci 1. výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok z Integrovaného regionálneho operačného programu MZ SR uspelo 15 nemocníc, ktoré získajú celkovo 65,5 mil. eur z eurofondov. Medzi úspešnými nemocnicami aj naša nemocnica, ktorej sa podarilo získať 6 441 027,09 EUR. Peniaze budú použité na rekonštrukciu a modernizáciu oddelení, vybudovanie moderného urgentného príjmu a…
  • 04.05.2022 | Aktuality

    Jarná brigáda v nemocnici Rimavská Sobota

    Príjemné jarné počasie využili zamestnanci Všeobecnej nemocnice Rimavská Sobota na zrealizovanie brigády. A tak sme sa konečne po dvoch rokoch stretli pri okopávaní, sadení kvetov, strihaní kríkov, natieraní lavičiek a upratovaní. Po brigáde nás čakalo občerstvenie v podobe chutného guľáša. Veríme, že aj takýmto spôsobom vieme spríjemniť neraz ťaživú náladu pacientov v nemocnici.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)