Prejsť na obsah

Medzinárodný deň žien s dobrovoľníkmi

Aktívni dobrovoľníci dobrovoľníckeho centra Krajší deň vo Svidníku a Stropkove prichádzajú k pacientom pravidelne, aby im spríjemnili čas strávený na lôžku. Tradične sa venujú rozhovorom s pacientami, spoločnému počúvaniu rádia či sledovania televízneho programu.

08.03.2024

Ak majú pacienti záujem, môžu i tvoriť výrobky alebo hrať spoločenské hry. V piatok 8.marca takúto tradičnú návštevu ozvláštnili dobrovoľníci malým prekvapením pre ženy pacientky. Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien im darovali malé, ručne vyrábane pozornosti v podobe magnetky, levanduľového vrecúška a pozdravu. Ako býva dobrým zvykom, spolu strávili krajší deň.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 27.03.2024 | Aktuality

    Chobotničky pre novorodencov

    Dnes sme prevzali krásny dar od pani Mgr. Evy Bučkovej, Anny Dudovej a  Anny Pehaničovej. Pletené chobotničky robia v inkubátoroch spoločnosť našim predčasne narodeným bábätkám.
  • 17.02.2022 | Aktuality

    Stačí len milovať, chvíľu si venovať, svoju krv darovať

    Týmto heslom sa niesol odberový deň na transfúziologickom oddelení nemocnice Svidník. 47 darcov krvi darovalo svoj čas, darovali kúsok seba pre pacientov v nemocniciach, ktorí potrebujú k svojej liečbe transfúziu krvi. Nakoľko tento odberový deň sa konal v rámci oslavy sv. Valentína, pre dvojice darcov krvi čakal netradičný darček –  červený šál s logom valentínskej kvapky krvi.…
  • 12.03.2019 | Aktuality

    Medzinárodný deň žien vo svidníckej nemocnici

    Vo svidníckej nemoci sa od tohto roku venuje sviatku žien ešte vyššia pozornosť. Je dobrým zvykom, že v ôsmy marcový deň sú pozdravené všetky lekárky, sestry, zdravotníčky i nezdravotnícke zamestnankyne. Avšak tento krát sa nezabudlo ani na pacientky. Dobrovoľníci z centra Krajší deň pripravili ženám – pacientkam malé prekvapenie. Venovali svoj čas a úsilie, aby…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)