Prejsť na obsah

Námestníčka dunajskostredskej nemocnice získala ocenenie Slovenka roka!

Henrieta Földesová, námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť v Nemocnici Penta Hospitals Dunajská Streda, získala ocenenie v ankete Slovenka roka 2024. Ide o prestížny projekt, ktorý každoročne vyhlasuje týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS. Tento ročník bol už šestnásty v poradí.

26.06.2024
slovenka roka

Námestníčka Henrieta Földesová ocenenie získala v kategórii Zdravotníctvo (jedna z deviatich kategórií) spomedzi troch nominantiek.

„Už samotná nominácia do ankety Slovenska roka bola pre mňa veľkou cťou. Keď počas slávnostného večera nakoniec vyhlásili moje meno, bola som dojatá. Celý čas som myslela na moju rodinu a všetky kolegyne a kolegov v práci. Ďakujem za každý jeden hlas a teším sa, že dunajskostredská nemocnica so svojím kolektívom bola takto pozitívne zviditeľnená,“ uviedla PhDr. Henrieta Földesová, MBA.

Ako tvrdia jej kolegovia, námestníčka Henrieta Földesová je dušou dunajskostredskej nemocnice. Svojej práci sa oddala celým svojím srdcom, čo je tiež dôvodom, prečo jej venuje aj veľké množstvo voľného času. Je to človek so širokým rozhľadom a kreatívnym myslením, ktorý dokáže svoje nápady a vízie pretaviť do skutočnosti. Pre prácu v ošetrovateľstve získala už mnohé absolventky, v ktorých dokázala vzbudiť záujem o túto profesiu.

Henrieta Földesová sa riadi mottom: „Vytrvalosť a odhodlanosť hýbu svetom. Myslieť si, že ostatní urobia všetko za Vás,  je priama cesta k neúspechu.“

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.