Prejsť na obsah
Aktuálne - informácie - o koronavíruse

Nemocnica Rožňava zriadila samostatný vyhradený priestor pre pacientov s podozrením na koronavírus

Pre pacientov s podozrením na koronavírus Nemocnica Svet zdravia Rožňava zriadila samostatný vyhradený priestor. Ten sa nachádza v infektologickej ambulancii na prízemí pavilónu C (budova polikliniky) so samostatným vstupom. Pracovisko je vizuálne označené.   Verejnosť môže do budovy rožňavskej nemocnice vstupovať len s rúškom či inou ochranou časti tváre, napríklad šatkou, ktorá zakrýva ústa a nos. Sprístupnený je…

20.03.2020

Pre pacientov s podozrením na koronavírus Nemocnica Svet zdravia Rožňava zriadila samostatný vyhradený priestor. Ten sa nachádza v infektologickej ambulancii na prízemí pavilónu C (budova polikliniky) so samostatným vstupom. Pracovisko je vizuálne označené.

  Verejnosť môže do budovy rožňavskej nemocnice vstupovať len s rúškom či inou ochranou časti tváre, napríklad šatkou, ktorá zakrýva ústa a nos. Sprístupnený je momentálne len jeden vstup do nemocnice, a to hlavný vchod pavilónu B. V spolupráci so Slovenským červeným krížom rožňavská nemocnica zriadila pred týmto vchodom stan pre triedenie pacientov. Jeho cieľom je odkloniť potenciálne rizikových pacientov už pred vstupom do nemocnice. Študenti medicíny tam verejnosti bezkontaktne odmerajú teplotu a vyhodnotia ďalšie príznaky (napríklad kašeľ, cestovateľská anamnéza, kontakt s infikovanou osobou). Naďalej platí, že rožňavská nemocnica poskytuje len neodkladnú zdravotnú starostlivosť.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 27.06.2023 | Aktuality

    Týždeň dobrovoľníctva v Michalovciach

    Dnes sme mali 2. deň týždňa dobrovoľníctva. Dobrovoľníci pracovali v záhrade onkológie a zároveň podávali slivkovú vodu pacientom ambulantného pavilónu. Žiačky a naše dobrovoľníčky chodili po chodbách ambulantného pavilónu a roznášali čakajúcim pacientom malé občerstvenie. Ostatné dobrovoľníčky Strednej zdravotníckej školy upravili skalku v areály onkologickej záhrady. Brigáda začala už o ôsmej ráno a neskôr sa pridali aj…
  • 29.06.2020 | Aktuality

    Vďaka tabletom sa naši klienti skontaktovali so svojou rodinou

    Ťažké časy počas obdobia zákazu  návštev z dôvodu šírenia nákazy COVID-19, pomohla našim klientom prekonať firma PHILIP MORRIS, ktorá venovala nášmu Špecializovanému centru sociálnych služieb v Stropkove  3 kusy tabletov. Vďaka týmto darom bolo našim klientom umožnené skontaktovať sa svojimi blízkymi. Mohli sa nie len počuť, ale aj vidieť, čo prispelo k obojstrannej spokojnosti a vďačnosti.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)