Prejsť na obsah

Nová námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť v nemocnici Svet zdravia Svidník

Od 11. júna 2018 bola poverená vykonávaním funkcie námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť Dana Kopčová. V nemocnici vo Svidníku pracuje od 1. 8. 1991. Začínala na gynekologicko- pôrodníckom oddelení, úseku neonatológie, od 1. 11. 2014 pracuje ako manažérka dennej zmeny na gynekologicko-pôrodníckom oddelení.   Má ukončené vysokoškolské vzdelanie I. stupňa na VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv.…

18.06.2018

Od 11. júna 2018 bola poverená vykonávaním funkcie námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť Dana Kopčová. V nemocnici vo Svidníku pracuje od 1. 8. 1991. Začínala na gynekologicko- pôrodníckom oddelení, úseku neonatológie, od 1. 11. 2014 pracuje ako manažérka dennej zmeny na gynekologicko-pôrodníckom oddelení.

 

Má ukončené vysokoškolské vzdelanie I. stupňa na VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Prešove, momentálne prebieha vzdelávanie II. stupňa na tejto škole. Má ukončenú špecializáciu ošetrovateľskej starostlivosti o novorodenca na SZÚ V Bratislave a diplomovanú detskú sestru na SZŠ v Prešove. Je predsedníčkou Základnej odborovej organizácie  sestier a pôrodných asistentiek pri Nemocnici arm. generála L. Svobodu Svidník, a.s. a členkou dozornej rady nemocnice.

Je vydatá, má dve deti. Jej predchodkyňa, Petra Rabajdová, ďalej pôsobí na príjmovej ambulancii pri oddelení vnútorného lekárstva.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.07.2021 | Blog

    Rakovinu môžete aj zdediť

    Všetky nádorové ochorenia sú geneticky podmienené, to znamená, že pri ich vzniku je rozhodujúca genetická zmena bunky. Ale pomerne malá časť onkologických ochorení je dedične podmienená, čiže genetická porucha sa priamo dedí. Čo stojí za rakovinou V súčasnosti vieme identifikovať zodpovedné gény len pri niekoľkých onkologických ochoreniach. Pri mnohých nevieme presne identifikovať tieto gény, ale…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)