Prejsť na obsah

Piknik v tráve 

Svetový týždeň dojčenia v michalovskej nemocnici priniesol mamičkám nielen množstvo užitočných informácií, ale hlavne príjemné spoločné chvíle v peknom prostredí Nostalgia Garden.

08.08.2024

Svetový týždeň dojčenia

Neformálna diskusia vo forme pikniku s našimi laktačnými konzultantkami Ivanou Denhardtovou a Monikou Berdákovou sa niesla v znamení najčastejších mýtov o dojčení, stravovaní dojčiacich mamičiek ako aj prvých príkrmoch dojčených detí. Spomenuli sa aj najnovšie trendy v dojčení a správnej životospráve.

Príjemné dopoludnie prišli s našimi mamičkami stráviť aj Tatiana Kosťová, námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť, Jana Čabráková, námestníčka riaditeľa Nemocnice Penta Hospitals Michalovce a Miloslava Ferjová, vedúca sestra klastra Žena a dieťa. 

Pre všetkých boli nachystané pekné darčeky, občerstvenie a kávička. Mamičkám ďakujeme za skvelú atmosféru a už teraz sa tešíme na ďalší ročník tejto výnimočnej akcie.  

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 05.12.2013 | Aktuality

    Oznámenie – ponuka voľného nebytového priestoru na podnájom

    Nemocnica s poliklinikou Trebišov, a.s., IČO: 36597376, so sídlom: Ul. SNP 1079/76, 075 01 Trebišov, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, oddiel: Sa, vložka: 1350/V (ďalej len ako „NsP TV“)                                                               OZNAMUJE že má záujem v súlade s ust. § 3 a nasl. zákona č. 116/1990 Zb. o nájme a podnájme…
  • 07.11.2013 | Aktuality

    Slávnostné sprevádzkovanie digitálneho mamografu

    Mamografia je základná vyšetrovacia metóda na zachytenie včasných patologických zmien v prsnej žľaze u žien po štyridsiatom roku života. Výsledkom klasickej analógovej mamografie je séria štyroch snímok, ktoré sú definitívne a nie je možné ich dodatočne upravovať. Naproti tomu digitálna mamografia umožňuje získať sériu štyroch obrazov v elektronickej forme, ktoré sú prehliadané na špeciálnych 5…
  • 01.04.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v nemocnici Trebišov

    V stredu 3.4.2024 sme si pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov uctili prácu a obetavosť našich lekárov. V úvode im za ich prácu poďakoval riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár a námestník pre LPS MUDr. Peter Hajdu.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.