Prejsť na obsah

POĎAKOVANIE SPORT CLUB FISH POLTÁR

Pediatrické oddelenie v rimavskosobotskej nemocnici opäť navštívili členovia Sport Club Fish Poltár, ktorí venovali finančný dar pre detičky, ktoré potrebujú starostlivosť nášho oddelenia.

01.03.2024

Za poskytnuté finančné prostriedky sa zakúpili hračky, tapety s detským motívom a hniezdočká

„objímajúce ruky“ do inkubátorov pre pocit bezpečia a tepla ako v mamičkinom náručí.

V mene vedenia nemocnice a pediatrického oddelenia Vám vyjadrujeme veľkú vďaku, za to, že nám takýmto spôsobom pomáhate.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.12.2021 | Aktuality

    Malá pozornosť pre zamestnancov galantskej nemocnice

    Nakoľko sa blížia najkrajšie sviatky v roku a naši zamestnanci už druhý rok prechádzajú neľahkým obdobím, vedenie nemocnice sa rozhodlo potešiť ich aspoň malou pozornosťou. Veríme, že sme aspoň na chvíľu vyčarili úsmev na ich tvárach.
  • 13.11.2018 | Aktuality

    Pacientka s dlhoročnými bolesťami opäť chodí

    V Nemocnici novej generácie v Michalovciach pred pár dňami absolvovala pacientka Natália Šandorová operáciu v krížovej časti chrbtice. Dnes už stojí na svojich nohách, čo je neuveriteľné. Do nemocnice prišla v stave, keď už stratila nádej na uzdravenie.   V prvom rade jej vďaka patrí MUDr. Petrovi Bačinskému, ako vynikajúcemu odborníkovi v neurochirurgii, ktorý preštudoval jej dokumentáciu…
  • 24.10.2022 | Aktuality

    Všeobecná nemocnica Rimavská Sobota si pripomenula Svetový deň výživy

    Všeobecná nemocnica Rimavská Sobota si pripomenula Svetový deň výživy, ktorý každoročne pripadá na 16.októbra. V spolupráci s Gymnáziom I. Kraska v Rimavskej Sobote si naša zamestnankyňa Mgr. Dorota Balciarová, nutričná terapeutka, pripravila prednášku o vyváženej strave, pohybe a pitnom režime. Žiakom priblížila potravinovú pyramídu a vysvetlila ako pracuje náš metabolizmus. Témou k diskusii bol aj denný jedálniček s prepočtom spotreby energie. Na záver…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)