Prejsť na obsah

Svetový deň fyzioterapie 2017 v galantskej nemocnici

Galantská nemocnica si dňa 8. septembra 2017, spoločne s vedením Oddelenia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, pripomenula 66. ročník Svetového dňa fyzioterapie, ktorý bol vyhlásený v roku 1951, pri príležitosti založenia Svetovej konfederácie fyzioterapeutov. V tento deň zástupcovia vedenia nemocnice, spoločne s vedením spomínaného oddelenia, poďakovali svojim fyzioterapeutom a masérom priamo na pracovisku, za ich…

11.09.2017

Galantská nemocnica si dňa 8. septembra 2017, spoločne s vedením Oddelenia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, pripomenula 66. ročník Svetového dňa fyzioterapie, ktorý bol vyhlásený v roku 1951, pri príležitosti založenia Svetovej konfederácie fyzioterapeutov.

V tento deň zástupcovia vedenia nemocnice, spoločne s vedením spomínaného oddelenia, poďakovali svojim fyzioterapeutom a masérom priamo na pracovisku, za ich obetavý a mnohokrát i veľmi trpezlivý prístup, k výkonu ich povolania, ktoré je v mnohom ohľade poslaním. Práca s pacientmi, vyžadujúcimi si liečebnú rehabilitáciu vo všetkých jej formách, je dlhotrvajúci proces. Zahŕňa v sebe nielen fyzické cvičenie či využívanie modernej prístrojovej techniky, ale aj motiváciu k pevnej vôli a množstvo edukácie, ktorá je potrebná na správne vykonávanie rehabilitačných techník, bez ohľadu na fyzickú spôsobilosť, či vek pacienta.

Symbolickou kvetinou, sladkým prekvapením i úprimným blahoželaním prejavila nemocnica svoju úctu, nielen k samotným zamestnancom, ale aj k ich profesii ako takej, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou života pacientov počas ich hospitalizácie, alebo ambulantných návštev.

Veríme, že aj tento prejav úcty prispeje k pozitívnemu nastaveniu procesných zmien v galantskej nemocnici, ktoré sú citeľné nielen navonok, ale i do vnútra organizácie.

Ďakujeme a ešte raz srdečne blahoželáme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.04.2023 | Aktuality

    Nová relaxačná metóda vo vranovskej pôrodnici

    Hrajúca pôrodnica vo Vranove nad Topľou v snahe o spríjemnenie a uľahčenie pôrodu ponúka novú relaxačnú metódu vo forme bylinnej náparky. Bylinná náparka je jemná procedúra s veľkou silou. Je to úplne jednoduchý a zároveň veľmi účinný nástroj, ktorý pozostáva z byliniek s teplou vodou a pohodlnej stoličky. Je považovaná za veľkú podporu pri pôrodnom…
  • 02.06.2017 | Blog

    Na čo máte nárok v rámci preventívnej prehliadky?

    Základným cieľom Komplexných preventívnych prehliadok je včasná diagnostika začínajúceho ochorenia, ktorá môže zachrániť život alebo výrazne prispieť k zlepšeniu kvality života. Komplexné prehliadky vám ukážu dokonalý obraz o vašom zdraví.   Preventívna prehliadka, ktorá vyplýva zo zákona má svoje štandardy. V rámci nej máte nárok na základné biochemické a laboratórne vyšetrenia. Ďalšie vyšetrenia sa líšia…
  • 03.05.2024 | Aktuality

    Svetový deň hygieny rúk v humenskej nemocnici

    Aj keď sa svet po pandémii COVID-19 vracia do normálu, je dôležité nepoľavovať a správať sa zodpovedne najmä v zdravotníckych zariadeniach. Dôkladnou dezinfekciou rúk pri príchode do nemocnice aj pri odchode z neho pomáhame všetci spoločne chrániť nielen ostatných návštevníkov a pacientov nemocnice, ale výrazne znižujeme riziko, že nákazu neprinesieme domov svojim blízkym.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)