Prejsť na obsah

Tisíci novorodenec v Michalovskej nemocnici

Tisíci pôrod v Nemocnici Penta Hospitals Michalovce je každý rok dôležitým míľnikom. Naša  pôrodnica prináša mamičkám neustále sa zlepšujúce podmienky a inovácie.

29.12.2023

Zaviedli sme samostatné pôrodné izby, aromaterapie, muzikoterapie a  jednoposteľové izby pre mamičky s dieťatkom. Aktívne podporujeme vzdelávanie a dojčenie, pričom k dispozícií máme profesionálne laktačné poradkyne. Mamičky majú na každej izbe k dispozícii aj vlastný edukačný TV kanál v rámci laktačného poradenstva. Za bežných okolností beží aj program, kde budúce rodičky majú možnosť diskutovať s lekármi a ďalším odborným personálom. 

Tisícim novorodencom v Michalovskej nemocnici je krásne dievčatko s menom Nina, narodená 27.12.2023 s váhou 3040 gramov a dĺžkou 49cm. Mamičke zablahoželali spolu so zdravotníkmi aj primárka pediatrického oddelenia MUDr. Dana Jurečková a primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Stanislav Filkor. Čerstvej mamičke srdečne blahoželáme a prajeme ako jej, tak aj celej rodinke pevné zdravie!  

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.01.2018 | Aktuality

    Privítanie nového roka v špecializovanom zariadení v Stropkove

    Šťastný a požehnaný nový rok 2018 nám do nášho zariadenia 8. januára 2018 prišli zaželať žiaci Základnej cirkevnej školy zo Stropkova, v sprievode svojich učiteľov a duchovného otca, ktorý nám  posvätil naše priestory.   Deti nám zahrali, zaspievali a zavinšovali novoročné vinše. Potešili našich starkých milým slovom, úsmevom, a tak dobre naladení sme začali nový…
  • 18.09.2017 | Aktuality

    Nemocničná olympiáda 2017

    Aj tento rok sa konala rozlúčka s letom v trebišovskej nemocnici v športovom duchu. Toto športové podujatie pod názvom „Nemocničná olympiáda 2017″ bola organizovaná pre zamestnancov nemocnice, ktorí radi športujú i súťažia. V rámci nej sa uskutočnila súťaž vo volejbale, vo futbale a v netradičných disciplínach v piatlone. Atmosféru na ihrisku sprevádzalo úprimné povzbudzovanie jednotlivých…
  • 13.11.2017 | Aktuality

    Pozývame vás na 2. Vianočnú handmade burzu výrobkov pacientov

    Vážení pacienti, návštevníci nemocnice i široká verejnosť   psychiatrické oddelenie a psychiatrická liečebňa NsP Trebišov, a.s. Vás srdečne pozýva na 2. Vianočnú handmade burzu výrobkov pacientov, ktorá sa bude konať 06.12.2017 od 10:00 – 14:00 hod. v priestoroch recepcie. Tešíme sa na Vašu podporu a účasť!  

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)