Prejsť na obsah

Úprava záhrady pre onkologických pacientov

Zamestnanci Syrárne Bel Slovensko sa aj tento rok stretli v rámci dobrovoľníckeho projektu Days for good v priestoroch onkologického centra Nemocnice Penta Hospitals Michalovce.

03.07.2024
Uprava zahrady v Nemocnici Michalovce

Spoločnými silami sme v Nemocnice Penta Hospitals Michalovce nainštalovali diskrétnu clonu na plot areálu, upravili časti záhrady a skalku. Urobila sa veľa práce a záhrada pre našich pacientov je tak opäť krajšia. Všetkým dobrovoľníkom patrí obrovské ĎAKUJEME!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 30.05.2015 | Aktuality

    Svet zdravia skvalitňuje svoju dopravnú zdravotnú službu

    Vo Vranove nad Topľou bol dnes uvedený do prevádzky nový centrálny dispečing Svet zdravia DZS, a. s., pre nemocnice siete na východnom Slovensku (v tomto momente pre nemocnice v Humennom, Michalovciach, Trebišove a vo Vranove nad Topľou). Vďaka centrálnemu riadeniu vozidiel bude možné výrazne skrátiť prepravné časy a čakacie lehoty pre pacientov. Súčasne sa zavádzajú…
  • 04.06.2024 | Aktuality

    Medzinárodný deň detí 2024 v Galante

    1. jún je po Vianociach a narodeninách asi najočakávanejším dňom detí na celom svete. Žiaľ, niektoré sa nemôžu zúčastniť rôznych akcií, ktoré sú v tento deň pre nich pripravené, lebo ich trávia v nemocnici.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.