Prejsť na obsah

Vďaka tabletom sa naši klienti skontaktovali so svojou rodinou

Ťažké časy počas obdobia zákazu  návštev z dôvodu šírenia nákazy COVID-19, pomohla našim klientom prekonať firma PHILIP MORRIS, ktorá venovala nášmu Špecializovanému centru sociálnych služieb v Stropkove  3 kusy tabletov. Vďaka týmto darom bolo našim klientom umožnené skontaktovať sa svojimi blízkymi. Mohli sa nie len počuť, ale aj vidieť, čo prispelo k obojstrannej spokojnosti a vďačnosti.

29.06.2020

Ťažké časy počas obdobia zákazu  návštev z dôvodu šírenia nákazy COVID-19, pomohla našim klientom prekonať firma PHILIP MORRIS, ktorá venovala nášmu Špecializovanému centru sociálnych služieb v Stropkove  3 kusy tabletov.

Vďaka týmto darom bolo našim klientom umožnené skontaktovať sa svojimi blízkymi. Mohli sa nie len počuť, ale aj vidieť, čo prispelo k obojstrannej spokojnosti a vďačnosti.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.03.2021 | Aktuality

    Dlhoročný darca krvi vo vranovskej nemocnici: Najvzácnejšiu tekutinu dnes daroval už po stýkrát!

    Na hematologicko-transfúziologickom oddelení Nemocnice Svet zdravia Vranov nad Topľou mal dnes jeden z dlhoročných darcov krvi svoje darcovské jubileum.   Ráno pred siedmou hodinou totiž prišiel 53-ročný Michal Bučko z Vranova nad Topľou už na svoj stý odber! K jeho výročiu mu nemocnica zagratulovala. „Keď môžem, pomôžem,“ povedal darca. Michal Bučko prvýkrát daroval krv ešte na…
  • 06.06.2016 | Aktuality

    Pôrodná asistentka z Galanty dostala ocenenie Biele srdce

    Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek udeľovala sestrám a pôrodným asistentkám ocenenie Biele srdce pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier 2016. Slávnostné odovzdávanie významného ocenenia BIELE SRDCE sa uskutočnilo v hoteli Saffron 20. mája 2016.
  • 14.01.2019 | Procare

    Bradavice sú nepríjemný problém. Viete, ako sa šíria?

    Prečo sa u ľudí, ktorí majú bradavice, časom objavujú ďalšie a ďalšie? Bradavice obyčajné (verrucae vulgares) sú rovnako ako plesne veľmi častým kožným ochorením, ktoré na rozdiel od plesní ľahko postihujú aj zdravého človeka a pomerne rýchlo šíria po tele pacienta. Obyčajne bradavice bývajú lokalizované hlavne na akrach, teda častiach tela so slabšou mikrocirkuláciou, ako…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)