Prejsť na obsah

Veľká noc na chirurgickom oddelení v Rimavskej Sobote

Pacienti, ktorí sa na Veľkú noc ocitli v nemocnici, konkrétne na chirurgickom oddelení a nemajú možnosť zažiť tú atmosféru, práve dobrovoľníci sú tí, ktorí im to dnes pripomenuli.

28.03.2024

Pri príležitosti veľkonočných sviatkov im vlastnoručne vyrobili tematické ozdoby, ktoré im s úsmevom a pekným prianím darovali.

Práve týmto malým gestom im vyčarili úsmev na tvári, popri ich zdravotných problémoch im dopriali Krajší deň a príjemný pobyt v našej nemocnici.

Prajeme im skoré uzdravenie a skorý návrat domov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.12.2020 | Blog

    Ako vyzerá liečba závislosti na alkohole?

    Závislosť od alkoholu je definovaná ako skupina odchýlok v správaní, poznávaní a vo fyziologických funkciách, ktorá sa vyvíja po opakovanom užívaní alkoholu.   Môžete si urobiť tento jednoduchý test na zisťovanie problémov s alkoholom (dotazník CAGE): Mali ste niekedy pocit, že by ste mali svoje pitie obmedziť? Kritizuje vás niekto z okolia za vaše pitie?…
  • 26.10.2017 | Rady lekárov

    Čo je prenatálna diagnostika?

    Prenatálna diagnostika je diagnostika pred narodením dieťaťa, u ktorého existuje riziko, že nie je v poriadku.   Vyšetrenie plodu je možné realizovať viacerými spôsobmi: tradičným spôsobom, odberom plodovej vody (amniocentézou), ultrazvukom, vyšetrením zo vznikajúcej placenty, vyšetrením z krvi tehotnej ženy, v ktorej koluje aj genetický materiál dieťaťa. V poslednej dobe sa stáva práve z vyšetrenia krvi matky moderný trend,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)