Prejsť na obsah

Veľká noc na chirurgickom oddelení v Rimavskej Sobote

Pacienti, ktorí sa na Veľkú noc ocitli v nemocnici, konkrétne na chirurgickom oddelení a nemajú možnosť zažiť tú atmosféru, práve dobrovoľníci sú tí, ktorí im to dnes pripomenuli.

28.03.2024

Pri príležitosti veľkonočných sviatkov im vlastnoručne vyrobili tematické ozdoby, ktoré im s úsmevom a pekným prianím darovali.

Práve týmto malým gestom im vyčarili úsmev na tvári, popri ich zdravotných problémoch im dopriali Krajší deň a príjemný pobyt v našej nemocnici.

Prajeme im skoré uzdravenie a skorý návrat domov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.02.2021 | Aktuality

    Nové monitory dychu pre novorodencov

    Nepravidelné dýchanie alebo dokonca zástava dychu môže u dieťaťa nastať počas prvého roku jeho života. SIDS spôsobuje náhlu smrť aj u úplne zdravých novorodencov zástavou dychu v spánku, a to bez akýchkoľvek predchádzajúcich príznakov. Presná príčina nie je stále jasná, pravdepodobne ide o poruchu riadenia dychovej činnosti, ktorá vzniká už v období tehotenstva. Pravdepodobnosť zvyšujú aj…
  • 06.11.2017 | Aktuality

    Tímová spolupráca zamestnancov oddelenia dlhodobo chorých

    V piatok 20.10.2017 vedenie nemocnice pripravilo pre zamestnancov oddelenia dlhodobo chorých zaujímavé školenie s názvom tímová spolupráca v hotely Precedens v Malom Ruskove.   Samotné školenie oficiálne otvoril riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár a zúčastneným poprial príjemne strávený čas. Počas školenia sa zamestnanci učili ako správne komunikovať v kolektíve, ako empaticky vyjadrovať svoje názory a požiadavky na kolegov…
  • 14.02.2019 | Aktuality

    Valentínska kvapka krvi

    V spolupráci so Slovenským Červeným krížom sme spustili Valentínsku kvapku krvi na hematologicko-transfúziologickom oddelení nemocnice Svet zdravia v Rimavskej Sobote.   Akcia prebieha od 14.2. do 21.3.2019 počas odberových dní pondelok, utorok a piatok od 7.00 do 9.30 hod. Tešíme sa na všetkých, ktorí sú ochotní zapojiť sa a darovať najvzácnejšiu tekutinu.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.