Prejsť na obsah

Vianočný večierok Vranovskej nemocnice

Už tradične sa v tomto predvianočnom čase stretli zamestnanci Vranovskej nemocnice na vianočnom večierku. Svojou účasťou nás poctil primátor Ján Ragan a generálny riaditeľ Sveta zdravia a ProCare Vladimír Dvorový.   Spoločne s riaditeľom Eugenom Lešom a námestníčkami Alenou Tančákovou a Marínou Romanovou zablahoželali oceneným zamestnancom za ich úspechy a prínos pre nemocnicu za rok…

11.12.2019

Už tradične sa v tomto predvianočnom čase stretli zamestnanci Vranovskej nemocnice na vianočnom večierku. Svojou účasťou nás poctil primátor Ján Ragan a generálny riaditeľ Sveta zdravia a ProCare Vladimír Dvorový.

  Spoločne s riaditeľom Eugenom Lešom a námestníčkami Alenou Tančákovou a Marínou Romanovou zablahoželali oceneným zamestnancom za ich úspechy a prínos pre nemocnicu za rok 2019. Ocenenie v kategórii najlepší lekár získal Juraj Baran, ako najlepšia sestra bola ocenená Mária Števanková. Júlia Mitaľová si odniesla cenu pre najlepšieho OZP, najlepším pracovníkom prevádzky za rok 2019 sa stala Viera Ivanová a titulom najlepšie oddelenie sa tento rok môže chváliť Oddelenie všeobecnej a úrazovej chirurgie. Do siene slávy za dlhoročný profesionálny prínos v oblasti chirurgie bol uvedený Jozef Hajduk. Mnohí ocenení neskrývali svoje dojatie a prekvapenie a po kultúrnom programe sa spolu s ostatnými zabavili v kruhu svojich kolegov. Tento príjemný večer nás naladil na blížiace sa sviatky a posilnil nášho tímového ducha.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.06.2019 | Aktuality

    Deň sestier v nemocnici Dunajská Streda

      Ako každoročne, aj v tomto roku pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier  riaditeľka nemocnice v Dunajskej strede spolu s námestníčkou poďakovali sestrám za ich obetavú prácu a obdarovali ich kvetom.
  • 17.01.2019 | Aktuality

    V partizánskej nemocnici sa minulý rok narodilo vyše 600 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Partizánske sa vlani narodilo 606 detí. Chlapcov prišlo na svet viac ako dievčat a šiestim mamičkám sa narodili dvojičky.   Zatiaľ čo v roku 2016 sa v partizánskej nemocnici uskutočnilo 553 pôrodov, v roku 2017 ich bolo presne 600 a vlani 603. „Budúce mamičky k nám privádza rodinné prostredie našej malej pôrodnice i osobné zainteresovanie primára oddelenia.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)