Prejsť na obsah

Volejbalový turnaj o putovný pohár riaditeľa nemocnice – II. ročník

„Uvidíme sa na druhom ročníku volejbalového turnaja“, takto sme sa lúčili minulý rok, ktorý ubehol ako voda a opäť sme sa stretli na II. ročníku volejbalového turnaja o putovný pohár riaditeľa Všeobecnej nemocnice Žiar nad Hronom.   Volejbalový turnaj sa uskutočnil 11.5.2017 v športovej hale v Žiari nad Hronom. Turnaja sa zúčastnili 3 zmiešané družstvá:…

20.05.2017

„Uvidíme sa na druhom ročníku volejbalového turnaja“, takto sme sa lúčili minulý rok, ktorý ubehol ako voda a opäť sme sa stretli na II. ročníku volejbalového turnaja o putovný pohár riaditeľa Všeobecnej nemocnice Žiar nad Hronom.

 

Volejbalový turnaj sa uskutočnil 11.5.2017 v športovej hale v Žiari nad Hronom. Turnaja sa zúčastnili 3 zmiešané družstvá: nemocnica Topoľčany, kadetky Mestského športového klubu Žiar nad Hronom a minuloroční víťazi – tím našej Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom.

Družstvá boli silovo vyvážené a tomu zodpovedala aj úroveň hry. V každom zápase bolo ťažké tipovať víťaza, lebo ku koncu bol stav hry 25:24, a len jeden jediný bod rozhodoval o samotnom víťazstve. Hráči s chuťou podávali, smečovali a ani sa nebáli hodiť za loptou.

Zvíťaziť chceli všetky družstvá, ale víťaz mohol byť len jeden a bolo ním družstvo kadetiek Mestského športového klubu v Žiari nad Hronom, k čomu im srdečne gratulujeme.

Na druhom mieste sa umiestnili minuloroční víťazi a to tím našej nemocnice v Žiari nad Hronom a na treťom mieste skončilo družstvo nemocnice Topoľčany.

DSC_0552.JPG

Riaditeľ Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom Branislav Jaďuď poďakoval všetkým účastníkom za športové nasadenie, ocenil zúčastnených medailami a víťazovi odovzdal putovný pohár riaditeľa.

Veríme, že aj budúci rok sa uskutoční ďalší ročník tohto priateľského podujatia, aj s podporou našich ďalších nemocníc vo Svete zdravia.

DSC_0511.JPG

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 30.08.2018 | Aktuality

    Lekárka Zuzana, ktorá v Chorvátsku pomáhala rodine pri autonehode: Krk zafixovala synovou maľovankou

    Pri ceste na dovolenku do Chorvátska zbadala na diaľnici autonehodu a keďže navôkol neboli žiadne záchranné vozidlá, ponáhľala sa zranenej rodine pomôcť. Keď bolo treba zafixovať krk golierom, použila synovu maľovanku, zranených ošetrila a rodinu upokojovala. Aj vďaka lekárke Zuzane Hanikovej, ktorá pracuje na internom oddelení Nemocnice Svet zdravia Svidník, nakoniec všetko dobre dopadlo.  …
  • 11.11.2014 | Aktuality

    Rožňavská nemocnica predstavuje nové oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti

    Svet zdravia dnes oficiálne prezentoval svoje nové oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti (OMIS) v rožňavskej nemocnici. OMIS predstavuje organizačné zoskupenie jednotiek intenzívnej starostlivosti (JIS) oddelení vnútorného lekárstva, neurológie a chirurgie spolu s oddelením anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM). V Rožňave nainštalovali centrálny monitorovací systém, kompletne zrekonštruovali interiér a boli vykonané dispozičné zmeny s prispôsobením pre nové…
  • 23.09.2019 | Blog

    Mali by ísť nezaočkované deti do materskej školy?

    Očkovanie patrí k najvýznamnejším objavom v histórii medicíny. Realizácia očkovania sa prejavila vo výraznom poklese chorobnosti a úmrtnosti detskej populácie a došlo k eliminácii až eradikácii (vykoreneniu) niektorých detských infekčných ochorení.   Neočkované deti v kolektíve môžu byť prameňom pôvodcu nákazy pre vnímavé deti, ktoré nemôžu byť očkované pre kontraindikáciu alebo sú neimúnne pre neschopnosť…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)