Prejsť na obsah

Vranovská nemocnica získala hlavnú cenu EFEKTIA 2019

Opäť sme získali významné ocenenie za projekt v oblasti energetického hospodárstva. Vranovská nemocnica získala hlavnú cenu Efektia 2019.   Tretí ročník súťaže vyhlásila Asociácia poskytovateľov energetických služieb (APES-SK) a oceňuje najlepšie projekty energetickej efektívnosti vo verejnom aj súkromnom sektore. Nemocnica vo Vranove nad Topľou uspela vďaka úspešnému projektu modernizácie a dosiahnutých úspor v energetickom hospodárstve budovy. Minulý rok…

14.11.2019

Opäť sme získali významné ocenenie za projekt v oblasti energetického hospodárstva. Vranovská nemocnica získala hlavnú cenu Efektia 2019.

  Tretí ročník súťaže vyhlásila Asociácia poskytovateľov energetických služieb (APES-SK) a oceňuje najlepšie projekty energetickej efektívnosti vo verejnom aj súkromnom sektore. Nemocnica vo Vranove nad Topľou uspela vďaka úspešnému projektu modernizácie a dosiahnutých úspor v energetickom hospodárstve budovy. Minulý rok v tejto súťaži dominoval rovnaký projekt našej Svidníckej nemocnice. „Gratulujem nemocnici ako aj celému facility tímu. Toto ocenenie je dôkazom, že naše rozsiahle investície do tepelného hospodárstva zvyšujú komfort budovy a súčasne šetria nemalé finančné prostriedky. Podobné projekty sú na Slovensku stále výnimkou a odborná obec opätovne ocenila našu odvahu, profesionalitu a výbornú prácu na pôde nemocníc. Veľmi sa z toho tešíme,“ zdôraznil Tomáš Valaška, prevádzkový riaditeľ ProCare a Svet zdravia. Hlavnú cenu súťaže Efektia 2020 prevzal Eugen Lešo, riaditeľ nemocnice Svet zdravia Vranov nad Topľou.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)