Prejsť na obsah

Vzdelávanie budúcich zdravotníkov v Michalovskej nemocnici

V dňoch od 9.5.-18.5.2023 sa v Nemocnici Svet zdravia Michalovce konali štátne záverečné praktické skúšky študentov bakalárskeho štúdia VŠZaSP Sv. Alžbety, v rámci ktorej študenti preukázali svoje nadobudnuté vedomosti a praktické zručnosti získané počas trojročného štúdia priamo v klinickej praxi. Praktické skúšky prebiehali na internom a chirurgickom klastri. Nemocnica Svet zdravia Michalovce spolupracuje s VŠZaSP Sv.…

19.05.2023

V dňoch od 9.5.-18.5.2023 sa v Nemocnici Svet zdravia Michalovce konali štátne záverečné praktické skúšky študentov bakalárskeho štúdia VŠZaSP Sv. Alžbety, v rámci ktorej študenti preukázali svoje nadobudnuté vedomosti a praktické zručnosti získané počas trojročného štúdia priamo v klinickej praxi. Praktické skúšky prebiehali na internom a chirurgickom klastri.

Nemocnica Svet zdravia Michalovce spolupracuje s VŠZaSP Sv. Alžbety a aktívne pristupuje k študentom  ošetrovateľstva a umožňuje im v rámci klinickej praxe  pod dohľadom mentorov a tiež aj v rámci súvislej praxe pod dohľadom sestier získavať praktické skúsenosti a poznatky priamo v klinickej praxi.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.02.2019 | Aktuality

    Budúce mamičky sa opäť môžu prísť do humenskej nemocnice poradiť s primárom

    Budúce mamičky majú aj tento mesiac možnosť navštíviť humenskú pôrodnicu, pozrieť si jej priestory a primára sa opýtať na všetko, čo ich zaujíma. Nemocnica Svet zdravia Humenné zaviedla minulý rok novú tradíciu a pre mamičky pripravuje pravidelné stretnutia s primárom. To najbližšie sa uskutoční v utorok 5. februára o 14:00 h na prvom poschodí gynekologicko-pôrodníckeho…
  • 22.03.2024 | Aktuality

    Posedenie s medikmi v nemocnici Pentahospitals Dunajská Streda

    Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu "Netopiere", ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)