Prejsť na obsah

Z malého bojovníka už dospelák

Narodenie predčasniatok je sprevádzané neľahkým bojom o ich krehké zdravie. Rodiny predčasne narodených detí cítia spolu s bezpodmienečnou láskou neraz neistotu či strach a chvíle strávené v nemocnici sú bezpochyby náročné.

04.12.2023

Jedným z mnohých bojovníkov je aj Sebastián, ktorý sa narodil v 31. týždni, s hmotnosťou 1600g. Prvé týždne svojho života strávil na našom oddelení neonatológie v humenskej nemocnici. Prvého decembra oslávil krásne 18. narodeniny a sme veľmi radi, že pri tejto príležitosti so svojou mamkou navštívili novorodenecké oddelenie. Zo srdca mu prajeme všetko len to najlepšie a najkrajšie! Nech je jeho život taký vynikajúci ako bola torta, ktorou oddelenie obdarovali.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 14.06.2019 | Aktuality

    MDD v nemocnici v Rimavskej Sobote

    Krásny slnečný deň plný hudby bol predzvesťou milej akcie. Druhý júnový týždeň sme v našej nemocnici oslávili deň detí. Navštívili nás hasiči a policajti, ktorí okrem rôznych služobných vozidiel poukazovali naším najmenším výstroje a výzbroje. Policajti  predviedli aj ukážku s cvičeným služobným psíkom. Detičky sa mohli povoziť na koníkovi, mali k dispozícii nafukovací hrad, kreatívny kútik a  maľovanie…
  • 14.04.2022 | Aktuality

    Veľkonočné kúpanie vo vranovskej nemocnici

    S blížiacimi sa sviatkami sme mamičkám pobyt na oddelení šestonedelia spestrili veľkonočným kúpaním Certifikovaná laktačná poradkyňa predviedla inštruktážne kúpanie bábätiek, masáž a cvičenie s nimi. Nechýbala veľkonočná výzdoba, fotenie či malý darček s pozdravom nemocnice. Čerstvé mamičky budú na tieto sviatky ešte dlho spomínať.
  • 12.08.2021 | Aktuality

    Primátorská kvapka krvi v Topoľčanoch

    V piatok sa začne v Topoľčanoch 27. ročník Topoľčianskych hodov. Ešte pred začatím hodov bol v Topoľčanoch dlhodobou tradíciou odber krvi pre verejnosť.   Primátorská kvapka krvi, ktorú organizuje mesto v spolupráci s topoľčianskou nemocnicou, sa tento rok uskutočnila v stredu (11. 8.) v priestoroch galérie mesta Topoľčany. V spolupráci s HTO galantskej (HTO Galanta má potrebné povolenie na výjazdový odber krvi)…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)