Prejsť na obsah

Darček pre mamičky v humenskej pôrodnici

V humenskej pôrodnici odovzdali darček v podobe plienok na prvé týždne po pôrode.   Šťastnej mamičke z okresu Snina sa narodilo bábätko v humenskej pôrodnici 1. júna, práve na Deň detí. Túto milú pozornosť dostanú mamičky, ktoré privedú na svet bábätko v termíne od 1. júna do 30. júna 2019.

05.06.2019

V humenskej pôrodnici odovzdali darček v podobe plienok na prvé týždne po pôrode.

  Šťastnej mamičke z okresu Snina sa narodilo bábätko v humenskej pôrodnici 1. júna, práve na Deň detí. Túto milú pozornosť dostanú mamičky, ktoré privedú na svet bábätko v termíne od 1. júna do 30. júna 2019.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.01.2016 | Aktuality

    Michalovská nemocnica má od januára nového riaditeľa

    Od januára 2016 došlo k zmene na poste riaditeľa v nemocnici Svet Zdravia Michalovce. Zitu Ženišovú nahradil doterajší námestník pre liečebno-preventívnu starostlivosť (LPS) MUDr. Peter Rovder. „Za touto výmenou je možné nájsť vyššie poslanie. Zita Ženišová musela uprednostniť rodinné dôvody. Som rád, že Svet zdravia s ňou bude spolupracovať na konzultačnej úrovni aj naďalej. Ďakujem…
  • 21.01.2021 | Aktuality

    Na očkovanie v nemocniciach Svet zdravia sa môžu určené skupiny prihlásiť online

    Na termín očkovania proti ochoreniu COVID-19 v Nemocniciach Svet zdravia sa môžu určené skupiny ľudí prihlásiť online prostredníctvom národného portálu www.korona.gov.sk.   Aktuálne voľné termíny sú konkrétne definovaným skupinám v zmysle národnej očkovacej stratégie k dispozícii od pondelka 25. januára. Aktuálne je na stránke www.korona.gov.sk otvorené prihlasovanie pre: zdravotníckych pracovníkov študentov zdravotníckeho lekárskeho a nelekárskeho…
  • 23.03.2021 | Aktuality

    MDŽ v galantskej nemocnici

    8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.   Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)