Prejsť na obsah

"Pekný deň v našej nemocnici"

Deň matiek, ktorý sa na Slovensku oslavuje vždy druhú májovú nedeľu, patrí k najkrajším sviatkom v roku. Svet zdravia, a.s., Všeobecná nemocnica v Žiari nad Hronom pri tejto príležitosti pripravila pre svoje zamestnankyne príjemnú akciu „Pekný deň v našej nemocnici“.   V tomto sviatku sa odzrkadľuje jedinečnosť a nenahraditeľnosť matky. Úctu matkám sme vyjadrili milým…

01.05.2017

Deň matiek, ktorý sa na Slovensku oslavuje vždy druhú májovú nedeľu, patrí k najkrajším sviatkom v roku. Svet zdravia, a.s., Všeobecná nemocnica v Žiari nad Hronom pri tejto príležitosti pripravila pre svoje zamestnankyne príjemnú akciu „Pekný deň v našej nemocnici“.

 

V tomto sviatku sa odzrkadľuje jedinečnosť a nenahraditeľnosť matky. Úctu matkám sme vyjadrili milým programom. Vytvorili sme „kaviareň“ s ochutnávkou 100 % kávy Arabici, dámy sa mohli skrášliť v improvizovanom kaderníckom a kozmetickom salóne a súčasťou bola aj prezentácia známej kozmetiky AVON. Užitočné informácie ohľadom zdravej výživy a zdravého životného štýlu im boli poskytnuté v rámci wellnes analýzy a prezentácie výrobkov zdravej výživy. Nečakaným prekvapením bola ochutnávka chutných zákuskov od miestneho výrobcu.

Ochutnávku kávy si dámy spestrili okrem chutných domácich zákuskov aj chia-pudingom, chia makrónkami, kávovými zrnami a inými zdravými dobrotami.

Veríme, že tento neopakovateľný deň splnil svoje poslanie a pripomenul dôležitosť našich mamičiek, starých mamičiek. Tento deň, samozrejme, patríl aj všetkým adoptívnym, či náhradným mamám.

A toto bolo cieľom „Pekného dňa v našej nemocnici.“

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 27.10.2022 | Aktuality

    Dar pre neonatologické oddelenie vo Vranovskej nemocnici

    Za štedré dary a pravidelnú pomoc pre neonatologické oddelenie vo Vranovskej nemocnici vyslovujeme predajni Dieťa a ja a jej majiteľke veľké ĎAKUJEM. Čiapočky, podbradníky, vankúše na dojčenie a veľa iného urobí radosť mamičkám aj bábätkám počas pobytu na našom oddelení.  
  • 22.05.2015 | Aktuality

    Nové pracovisko magnetickej rezonancie začalo ponúkať čakacie lehoty rátané iba na dni

    Nemocnica Svet zdravia Spišská Nová Ves dnes oficiálne spustila nové moderné pracovisko magnetickej rezonancie (MR). Vďaka tomu sa výrazne rozširujú diagnostické možnosti nemocnice najmä v oblasti ochorení kĺbov, centrálneho nervového systému, ciev a srdca. Nové diagnostické možnosti privítajú predovšetkým pacienti s poruchami pohybového aparátu a nervového systému. Zariadenie je vhodné na detailné zobrazenie mäkkých častí,…
  • 09.04.2018 | Aktuality

    XXVII. Deň primára Jána Straku

    Slovenská lekárska spoločnosť, Slovenská gynekologicko-pôrodnícka spoločnosť, Spolok lekárov Žiar nad Hronom v spolupráci so Svetom zdravia – Všeobecná nemocnica a gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Žiari nad Hronom aj tento rok organizovali dňa 23. marca odbornú konferenciu, kde sa stretli odborníci z celého Slovenska v oblasti gynekológie a pôrodníctva. Tento rok sa uskutočnil už XXVII. ročník tohto…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.