Prejsť na obsah

Športový deň v nemocniciach

September je mesiac odchádzajúceho leta a nastávajúcej jesene a práve v tomto čase sa konal v našej nemocnici „Športový deň v úsmevnom duchu“, ktorý pripadol na deň 8.9.2016. Po príchode na miesto činu sa každý zamestnanec prihlásil v „Stánku prvej pomoci,“ kde sa podával dezinfekčný roztok. Po slávnostnom otvorení športového dňa riaditeľkou nemocnice, postupovali  športu…

25.10.2016

September je mesiac odchádzajúceho leta a nastávajúcej jesene a práve v tomto čase sa konal v našej nemocnici „Športový deň v úsmevnom duchu“, ktorý pripadol na deň 8.9.2016.

Po príchode na miesto činu sa každý zamestnanec prihlásil v „Stánku prvej pomoci,“ kde sa podával dezinfekčný roztok. Po slávnostnom otvorení športového dňa riaditeľkou nemocnice, postupovali  športu chtiví do „Bufetového stánku“, kde sa všetci posilnili vynikajúcim gulášom a potom nasledovala športová časť.

P9081203.JPG

Súťaže, ako inak, boli poňaté v úsmevnom duchu ako napr. viazanie múmie, slalom na lyžiach, jazda vo fúriku, cúvanie s vajíčkom na lyžičke a mnohé ďalšie. Súťažný duch bol silný, smiechu bolo veľa, chuť  vyhrať bola obrovská, ale prvé miesto bolo len jedno a to obsadilo interné oddelenie, na druhom mieste bola kuchyňa a treťom mieste chirurgické oddelenie.

P9081242.JPG

Škoda, že stupienkov pre víťazov nebolo viac, pretože s chuťou akou súťažili by si zaslúžili vyhrať všetci súťažiaci. Po súťažiach nasledovalo vyhodnotenie a losovanie tomboly. Tombola ako všetko na športovom dni bola tiež poňatá v úsmevnom duchu a preto prvá cena bola „romantická večera pre dvoch“ a tvorili ju čajové sviečky a sáčková polievka. Po súťažnej časti nasledovala voľná zábava, kde si zamestnanci mohli zatancovať, zhodnotiť zážitky zo súťaží, pospomínať na staré časy a pochutiť si na grilovanej klobáse.

P9081199.JPG

Športovému dňu prialo aj počasie, čo len umocnilo skvelý zážitok z tohto podujatia. Tak, ako sa pomaly schyľovalo k večeru sa pomaly končil aj športový deň roku 2016 a zamestnanci sa pri odchode lúčili so slovami: „tešíme sa na športový deň na budúci rok.“

šport_deň.JPG

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)