Prejsť na obsah

sv. MIKULÁŠ V NEMOCNICI SVIDNÍK

Prekvapenie, radosť, smiech, hudba a spev, to boli darčeky sv. Mikuláša pre pacientov, zamestnancov Nemocnice arm. generála L. Svobodu Svidník, a.s.

07.12.2023

Skvelý tím sv. Mikuláša došiel do nemocnice Svidník zo Strednej zdravotníckej školy milosrdného Samaritána vo Svidníku. Ako darček nechýbala sladkosť, ovocie, ale aj praktický dar v podobe ponožiek, ktoré pre pacientov nemocnice Svidník darovalo OBČIANSKÉ ZDRUŽENIE – „TOPĽANSKÁ LÚČKA“, ktoré vyzbierali v rámci akcie „PONOŽKOVÝ OKTÓBER“. Zbierku ponožiek podporili obec Lúčka, ZŠ Kračúnovce, ZŠ Lascov, Súkromná ZŠ Giraltovce, MŠ Marhaň.

Nemocnica Svidník v mene svojich pacientov ďakujeme všetkým, ktorí prispeli ku krásnemu sviatočnému dňu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.02.2017 | Aktuality

    Nemocnica vo Svidníku sa stará o zdravie pacientov aj pomocou dezinfekcie rúk

    Ruky – najpoužívanejší „nástroj“ každodenných potrieb človeka. Rukami sa dotýkame,  hladkáme, chytáme rozličné predmety, môžeme nimi  liečiť, ale aj poškodzovať svoje vlastné zdravie, resp. zdravie iných. Pracovníci nemocnice sa už počas študijnej prípravy oboznamujú s dôležitosťou čistých a dezinfikovaných rúk pri každodenných povinnostiach nielen na pracoviskách. Ruky sa často kontaminujú („obsadia“) rôznymi choroboplodnými zárodkami pri všetkých…
  • 16.03.2018 | Aktuality

    Liečivé prostredie

    Oči sú zrkadlom duše a aj to bol jeden z dôvodov, prečo v trebišovskej nemocnici pribudli kvetináče plné krásnych kvetín.   Slúžia pre pohladenie duše všetkým pacientom a návštevníkom nemocnice. Vytvorenie tohto liečivého prostredia  spríjemňuje čakanie na niekedy nie celkom príjemné vyšetrenie. Veríme, že takto vytvorená oáza kvetín bude spríjemňovať a tešiť stále viac a viac pacientov.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.