Prejsť na obsah

VIANOČNÝ PUNČ V NEMOCNICI PENTA HOSPITALS SVIDNÍK

K sviatkom VIANOC patria darčeky, priania pre našich blízkych, priateľov, známych. Je to čas spomalenia a uvedomenia si významu pokoja, darov života v podobe zdravia a vitality.

20.12.2023

Vedenie nemocnice Svidník si pripravilo pre svojich kolegov drobné spestrenie pracovného dňa v podobe predvianočného stretnutia, na ktorom im odovzdalo darčeky, ponúklo vianočnými perníkmi a nechýbal ani vianočný punč.

Ten bol samozrejme pripravený aj pre pacientov nemocnice s prianím skorého uzdravenia, aby ten čas vianočný mohli stráviť už doma so svojimi blízkymi.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.04.2019 | Aktuality

    Ministerka zdravotníctva SR ocenila sestru z galantskej nemocnice

    Ministerka zdravotníctva SR Andrea Kalavská ocenila lekárov, sestry a iných zdravotníckych pracovníkov. Jedným z troch víťazov v kategórii sestra sa stala Renáta Pavlíková z galantskej nemocnice.   Pani Pavlíkovú nominovala Nemocnica Svet zdravia Galanta. V nemocnici pracuje už takmer 34 rokov. Popri poskytovaní ošetrovateľskej starostlivosti dokáže v pacientoch vzbudiť optimizmus a denne im ako zmenová…
  • 28.09.2015 | Aktuality

    Najmenší pacienti našli v Spišskej Novej Vsi farebnú oázu

    Vďaka spolupráci zdravotnej poisťovne Dôvera a združenia Osmijanko bude pobyt v nemocnici pre malých pacientov jednoduchší. Na detskom oddelení nemocnice Svet zdravia Spišská Nová Ves vznikla nová unikátna návštevná miestnosť, kde sa môžu hrať aj učiť. Nové liečivé prostredie má výrazne zlepšiť detskú psychiku počas hospitalizácie. Deťom v nemocnici čas plynie pomaly. Chýbajú im blízki,…
  • 19.04.2024 | Aktuality

    Darčeky pre najmenších

    Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)