Prejsť na obsah

MDŽ v galantskej nemocnici

8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.   Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.

23.03.2021

8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.

  Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 23.03.2023 | Aktuality

    Čítanie na detskom oddelení v trebišovskej nemocnici

    V zmysle hesla „Marec – mesiac knihy“ a kampani Celé Slovensko číta deťom sa dobrovoľníčky Katka, Marienka a Anička z denného centra 1 v Trebišove rozhodli navštíviť detských pacientov na oddelení,  a čítaním rozprávok a riekaniek im spríjemniť hospitalizáciu. Následne ich obdarovali darčekmi a ovocím.  Veríme, že všetkým zúčastneným detským pacientom trebišovskej nemocnice urobili krajší deň a vyčarovali úsmev na…
  • 20.09.2018 | Blog

    Kineziologické tejpovanie je nielen pre profesionálnych športovcov

    Tejpovanie je jednou z metód športového lekárstva. Názov je odvodený z anglického pomenovania základného materiálu tejto metódy: páska – tape (tejp).   Ide o metódu nalepovania tejpu na rôzne časti tela, najčastejšie na končatiny, pomocou pevných a pružných lepiacich pások rôznej šírky podľa veľkosti a umiestnenia tejpovanej aplikácie na danú časť tela. Kineziologické tejpovanie sa…
  • 16.11.2022 | Aktuality

    Vo Vranovskej nemocnici maturanti zažili netradičnú stužkovú slávnosť

    Na hematologicko-transfúziologickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou maturanti zažili aj inú, netradičnú stužkovú. 29 študentov Obchodnej akadémie vo Vranove nad Topľou a Gymnázia Cyrila Daxnera sa spojilo pre dobro veci a spoločne darovali krv. Nechýbalo slávnostné privítanie, občerstvenie, odznaky, fotenie, či živá hudba v podaní zamestnancov nemocnice. VŠETKÝM DARCOM SRDEČNE ĎAKUJEME!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)