Prejsť na obsah

Chobotničky pre novorodencov

Dnes sme prevzali krásny dar od pani Mgr. Evy Bučkovej, Anny Dudovej a  Anny Pehaničovej. Pletené chobotničky robia v inkubátoroch spoločnosť našim predčasne narodeným bábätkám.

27.03.2024

V 34. týždni prišli na svet ďalší dvaja bojovníci, dvojičky Leo a Matteo, ktorých pôrodná hmotnosť bola spolu len 4220 g. Majú sa však k svetu a ohromne im chutí. Leovi, Matteovi a celej rodinke prajeme pevné zdravie!   

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.09.2018 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica získala grant na zakúpenie novorodeneckých postieľok

    Nemocnica sa zapojila do súťažného programu, ktorý bol vyhlásený Nadáciou Pontis – Srdce pre deti pomáha aj v nemocniciach, v ktorom získala finančné prostriedky vo forme grantu na zakúpenie nového materiálno-technického vybavenia.   Nemocnica Trebišov dostala od nadácie sumu 5 000 €  na zakúpenie novorodeneckých a detských postieľok pre malých pacientov. Tieto postieľky spĺňajú nadštandardné kritéria, pokiaľ…
  • 11.03.2022 | Aktuality

    Rekonštrukcia Pediatrického oddelenia Nemocnice Svet zdravia Svidník

    Pediatrické oddelenie Nemocnice Svet zdravia Svidník ponúka rodičom, či iným sprevádzajúcim osobám hospitalizovaného dieťaťa, pobyt na dvoch novovytvorených nadštandardných izbách s vlastným sociálnym zázemím. V rámci rekonštrukčných prác na oddelení bola vynovená a dispozične zmenená aj spoločná kúpeľňa na chodbe pre detských pacientov a vytvorili sme aj samostatnú hygienickú časť pre sprevádzajúce osoby dieťaťa.
  • 25.05.2018 | Aktuality

    Nová nadštandardná izba na chirurgickom clastri

    V trebišovskej nemocnici funguje od októbra 2015 jedinečné spojenie chirurgie a traumatológie –chirurgický klaster. Pre zabezpečenie ďalšieho komfortu hospitalizovaných pacientov je od mája na tomto oddelení k dispozícii nová nadštandardná izba, ktorá disponuje vlastným sociálnym zariadením a sprchou, televíznym prijímačom, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, zvýšeným pohodlím aj pre možný pobyt doprovodu hospitalizovanej osoby.   Izba je…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.