Prejsť na obsah

Deň lekárov vo Vranovskej nemocnici

Pri príležitosti Dňa lekárov sa našim pracovným jubilantom osobne prihovoril riaditeľ nemocnice a poďakoval im za roky práce a ich prínos pre vranovskú nemocnicu. Ako poznamenal, profesia lekára a učiteľa nemajú od seba ďaleko. „Učíme sa jeden od druhého, starší kolegovia nám odovzdávajú svoje skúsenosti ale aj praktické zručnosti, kompetencie a učia nás, že naša práca nie je…

30.03.2023

Pri príležitosti Dňa lekárov sa našim pracovným jubilantom osobne prihovoril riaditeľ nemocnice a poďakoval im za roky práce a ich prínos pre vranovskú nemocnicu. Ako poznamenal, profesia lekára a učiteľa nemajú od seba ďaleko.

„Učíme sa jeden od druhého, starší kolegovia nám odovzdávajú svoje skúsenosti ale aj praktické zručnosti, kompetencie a učia nás, že naša práca nie je len pracovnou činnosťou ale v prvom rade poslaním.“ Slávnostné poďakovanie bolo spojené s vedecko-pracovnou schôdzou lekárov a prednáškami v oblasti chirurgie. Nechýbalo ani pohostenie či malé darčeky.

Pracovní jubilanti vranovskej nemocnice : MUDr. Eva Kostelníková- nefrologička MUDr. Ján Šaffa- chirurg Srdečne im blahoželáme a ďakujeme.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)