Prejsť na obsah

Krajší deň pri zdobení stromčeka

Pred Vianocami naše dobrovoľníčky vyzdobili stromček v jedálni našej nemocnice ručne vyrobenými vianočnými ozdobami za čo im veľmi pekne ďakujeme a prajeme krásne sviatky.

12.12.2023

Pred  Vianocami naše dobrovoľníčky vyzdobili stromček v jedálni našej nemocnice ručne vyrobenými vianočnými ozdobami za čo im veľmi pekne ďakujeme a prajeme krásne sviatky.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 15.05.2020 | Aktuality

    Plienky pre najmenších od Nadácie Križovatka

    Nemocnica Humenné bola v tejto neľahkej dobe štedro obdarovaná.   Darom v podobe bohatého objemu plienok Pampers nás podporila Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc. Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší vyslovujú Nadácii Križovatka za „pampersky“ veľké ĎAKUJEME.
  • 06.06.2016 | Aktuality

    Medzinárodný deň sestier

    Nemocnica s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a.s. si tento rok po prvý krát vo svojej histórii pod hlavičkou Sveta zdravia uctila svoje sestry pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier 2016, ktorý pripadá každý rok na 12. mája 2016. Vedenie nemocnice odovzdalo všetkým sestrám v daný deň v zmene kvet priamo do ich láskavých rúk, spoločne s…
  • 15.01.2019 | Aktuality

    V spišskonovoveskej nemocnici sa vlani narodilo vyše 1300 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves sa počas minulého roka uskutočnilo 1331 pôrodov. Oproti vlaňajšku počet pôrodov narástol o 46. Chlapcov prišlo na svet len o niečo viac ako dievčat a desiatim mamičkám sa narodili dvojičky.   Zatiaľ čo v roku 2016 nemocnica zaznamenala 1206 pôrodov, v roku 2017 ich bolo 1285 a vlani 1331, čo je…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)