Prejsť na obsah

Nový parkovací systém galantskej nemocnice

Nemocnica Svet zdravia Galanta zavádza od 01. 03. 2017 dôležité zmeny v organizácii parkovania vo svojom areáli. Cieľom je riešiť plynulé využívanie parkovacích služieb v rámci hlavného parkoviska pred poliklinickou časťou nemocnice. Hlavnou zmenou je spustenie automatického parkovacieho systému, ktorý súčasne zachováva spoplatnenie parkovacích miest pre návštevníkov nemocnice a polikliniky. Regulované parkovanie sa postupne stáva štandardom…

27.02.2017

Nemocnica Svet zdravia Galanta zavádza od 01. 03. 2017 dôležité zmeny v organizácii parkovania vo svojom areáli. Cieľom je riešiť plynulé využívanie parkovacích služieb v rámci hlavného parkoviska pred poliklinickou časťou nemocnice.

Hlavnou zmenou je spustenie automatického parkovacieho systému, ktorý súčasne zachováva spoplatnenie parkovacích miest pre návštevníkov nemocnice a polikliniky. Regulované parkovanie sa postupne stáva štandardom vo všetkých nemocniciach Sveta zdravia. Funkčné je v Humennom, v Rožňave, v Spišskej Novej Vsi a vo Svidníku.

DSC_0698.JPG

Platný cenník parkovania v areáli nemocnice Svet zdravia Galanta zostal nezmenený. Základná sadzba parkovného je 0,50 EUR s DPH za každú začatú hodinu, bezplatne prvých 30 minút. Návštevníci s preukazom ZŤP a darcovia krvi v deň darovania majú parkovanie v čase od 7.00 do 15.30 hod. bezplatne. Parkovací lístok im v takýchto prípadoch bonifikuje pracovník recepcie, ktorá sa nachádza pri vstupe do poliklinickej časti nemocnice.

Parkovací systém bude v prevádzke 24 hodín denne vrátane víkendov. Platobný terminál pre parkovisko sa nachádza rovnako pred vstupom do poliklinickej časti nemocnice. Pri strate parkovacieho lístka platí sankcia 10 €. V prípade akýchkoľvek informácií sa treba obrátiť na pracovníkov recepcie, kde sa tiež nachádza kompletný parkovací poriadok určený k nahliadnutiu.

Azda najväčšou technickou novinkou parkovacieho systému je jeho kamerový systém, ktorý spoľahlivo identifikuje evidenčné číslo každého vozidla, vstupujúceho do areálu parkoviska. Systém preto na základe evidenčného čísla vozidla dokáže vypustiť vozidlo z parkoviska bez potreby manipulácie s lístkom pri výstupnej rampe, samozrejme po uhradení parkovného v parkovacom automate. Tento systém zároveň umožňuje vozidlám opustiť areál do prvých 30 minút bezplatne a to bez toho, aby vodič vozidla musel navštíviť parkovací automat. Tento moment zrýchli pohyb vozidiel v areáli parkoviska a zvýši tak jeho kapacitnú priepustnosť.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 14.05.2018 | Aktuality

    Trebišovský deň sestier v „punčovom“

    Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier vedenie trebišovskej nemocnice pripravilo sladké prekvapenie pre naše úžasné sestry, bez ktorých by oddelenia a ambulancie neboli tým pravým orechovým.   Vážime si ich prácu, úsilie a námahu a hlavne zanietenosť a oddanosť, ktorú do svojej práce vkladajú. Sú oporou a pomocou pre pacientov a v mnohom aj inšpiráciou. Veríme, že punčové tortičky im aspoň trošku…
  • 05.09.2022 | Aktuality

    Stánok zdravia už tradične na Dukelskom behu mieru

    V prvú septembrovú nedeľu personál nemocnice Svidník so svojim stánkom zdravia nechýbal ani na tohtoročnom Dukelskom behu mieru. Dukelský beh mieru a stánok zdravia Verejnosti, ale aj súťažiacim personál nemocnice ponúkal meranie krvného tlaku, orientačné vyšetrenie krvnej skupiny, zmeranie hladiny cukru v krvi. Tento rok nemocnica Svidník doplnila do ponuky služieb aj masáž krčnej chrbtice,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)