Prejsť na obsah

Plienky pre najmenších od Nadácie Križovatka

Nemocnica Humenné bola v tejto neľahkej dobe štedro obdarovaná.   Darom v podobe bohatého objemu plienok Pampers nás podporila Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc. Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší vyslovujú Nadácii Križovatka za „pampersky“ veľké ĎAKUJEME.

15.05.2020

Nemocnica Humenné bola v tejto neľahkej dobe štedro obdarovaná.

 

Darom v podobe bohatého objemu plienok Pampers nás podporila Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc. Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší vyslovujú Nadácii Križovatka za „pampersky“ veľké ĎAKUJEME.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.03.2024 | Aktuality

    POĎAKOVANIE SPORT CLUB FISH POLTÁR

    Pediatrické oddelenie v rimavskosobotskej nemocnici opäť navštívili členovia Sport Club Fish Poltár, ktorí venovali finančný dar pre detičky, ktoré potrebujú starostlivosť nášho oddelenia.
  • 22.11.2019 | Aktuality

    Hokejisti darovali krv

    Okrem sto percentného nasadenia do hry, sa trebišovský hokejisti spojili aj v spoločnej aktivite a tou bolo hromadné darovanie krvi. Na hematologickom oddelení darovali krv v celkovom objeme 7550 ml.   Mnohí z mladých športovcov boli prvodarcovia, niektorí už skúsenosť s darovaním krvi mali. Celé dopoludnie sa nieslo v príjemnej atmosfére, vládla dobrá nálada a chuť urobiť niečo…
  • 10.09.2014 | Aktuality

    Vranovská nemocnica predstavuje prvé oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti v sieti Svet zdravia

    Svet zdravia dnes oficiálne prezentoval svoje prvé oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti (OMIS). To predstavuje organizačné zoskupenie jednotiek intenzívnej starostlivosti (JIS) oddelení vnútorného lekárstva, neurológie a chirurgie spolu s oddelením anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM). OMIS vybudovali v bývalých priestoroch OAIM. Vo Vranove nainštalovali centrálny monitorovací systém, kompletne zrekonštruovali interiér a boli vykonané dispozičné zmeny s…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)