Prejsť na obsah

Psychiatrický a neurologický deň

Viac ako stovka lekárov a zdravotných sestier sa zúčastnila 16. mája v rimavskosobotskej nemocnici na Psychiatrickom a neurologickom dni pri príležitosti 135. výročia založenia nemocnice.   Hlavnými témami podujatia boli neuromodelácia a  EEG v psychiatrii, autoimunitné polyneuropatie a liečiteľné geneticky podmienené neuromuskulárne ochorenia.  Zaujímavou súčasťou bol workshop s praktickou ukážkou postupu pri rTMS.

21.05.2019

Viac ako stovka lekárov a zdravotných sestier sa zúčastnila 16. mája v rimavskosobotskej nemocnici na Psychiatrickom a neurologickom dni pri príležitosti 135. výročia založenia nemocnice.

  Hlavnými témami podujatia boli neuromodelácia a  EEG v psychiatrii, autoimunitné polyneuropatie a liečiteľné geneticky podmienené neuromuskulárne ochorenia.  Zaujímavou súčasťou bol workshop s praktickou ukážkou postupu pri rTMS.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.04.2019 | Aktuality

    Na bratislavských Boroch vyrastá nemocnica novej generácie

    14 špičkových operačných sál, urgentný príjem novej generácie, osem intímnych pôrodných izieb namiesto boxov, robotická prípravovňa liekov, zdravotná starostlivosť organizovaná v multidisciplinármych programoch, inovatívne procesy a moderné rádiodiagnostické vybavenie, jednolôžkový štandard pre pacienta či liečivé prostredie. Aj taká bude prvá koncová nemocnica novej generácie siete Svet zdravia, ktorá práve vyrastá na bratislavských Boroch.   Nemocnica…
  • 15.06.2022 | Aktuality

    14.jún – Svetový deň darcov krvi

    Pri príležitosti svetového dňa darcov krvi, ktorý si pripomíname 14.júna, by sme sa chceli poďakovať všetkým darcom, ktorí prišli darovať krv aspoň raz. V humenskej nemocnici sme pri tejto príležitosti ocenili aj elitných darcov krvi. Ďakujeme, že darujete krv a tým aj kúsok seba ostatným, aby si mohli naďalej plniť svoje sny.
  • 26.07.2021 | Aktuality

    Zdravotníci nemocníc Svet zdravia vyrazili očkovať do regiónov

    Zdravotnícky personál siete nemocníc Svet zdravia začal očkovať proti ochoreniu COVID-19 aj v teréne. V spolupráci s ministerstvom zdravotníctva chce sieť zvýšiť zaočkovanosť v regiónoch Slovenska a zdravotníci preto v tomto období vyrážajú s vakcínami do jednotlivých obcí priamo za ľuďmi. Počas dnešného dňa očkovali v obciach tímy zo spišskonovoveskej, vranovskej, žiarskej aj topoľčianskej nemocnice…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)