Prejsť na obsah

Novinka na očnej JZS

V galantskej nemocnici sme na očnej JZS rozšírili spektrum našich výkonov v rámci refrakčnej chirurgie o implantáciu fakických vnútro očných šošoviek. MUDr. Ladislav KARDOŠ pomohol ďalšiemu pacientovi k lepšiemu videniu znížením vysokých dioptrií z -19,75 Dsph – 2,25 Dcyl 86´ implantáciou torickej ICL na -2,0 Dsph.

20.06.2019

V galantskej nemocnici sme na očnej JZS rozšírili spektrum našich výkonov v rámci refrakčnej chirurgie o implantáciu fakických vnútro očných šošoviek.

MUDr. Ladislav KARDOŠ pomohol ďalšiemu pacientovi k lepšiemu videniu znížením vysokých dioptrií z -19,75 Dsph – 2,25 Dcyl 86´ implantáciou torickej ICL na -2,0 Dsph.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.12.2016 | Aktuality

    Prvá vianočná handmade burza pacientov

    Pacienti psychiatrického oddelenie nemocnice Svet zdravia v Trebišove v spolupráci so zdravotníckym personálom psychiatrického oddelenia pripravili pre všetkých zamestnancov nemocnice prvú vianočnú handmade burzu. Tá sa uskutočnila 06.12.2016 v priestoroch recepcie nemocnice, kde si za dobrovoľný príspevok mohli ľudia dobrej vôle zakúpiť handmade výrobky pacientov, ktorí ich vyrábali spolu so svojim zdravotníckym personálom ako súčasť terapie. …
  • 11.07.2017 | Aktuality

    My v MI – nemocnica novej generácie je najmä o ľuďoch

    „My v MI, poďte spolu s nami vytvoriť nový koncept fungovania vašich oddelení v Nemocnici novej generácie Michalovce.“ Tak takouto výzvou manažment Nemocnice novej generácie Michalovce pozýval viac ako 150 svojich zamestnancov z úseku ošetrovateľstva, aby sa zúčastnili série workshopov My v MI. Cieľom týchto workshopov bolo navzájom zdieľať informácie a súčasne hľadať spoločné, praktické…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)