Prejsť na obsah

Pomoc pre útulok Šťastné labky Fiľakovo

Naša nemocnica pomáha nie len ľuďom, ktorí potrebujú zdravotnú starostlivosť ale aj štvornohým miláčikom v útulku Šťastné labky v meste Fiľakovo.

17.12.2023

V tomto zimnom období potrebujú našu pomoc aj zvieratká, ktoré nemajú svoj domov a preto sa naši zamestnanci rozhodli, že im venujú nepotrebné deky, paplóny, matrace a krmivo.

Veríme, že týmto dobrým skutkom, sme im pomohli zahriať ich labky a naplniť ich brušká.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.06.2023 | Aktuality

    MDD v galantskej nemocnici

    Už od roku 1952 patrí na Slovensku 1. jún všetkým deťom. Oslavujeme totiž Medzinárodný deň detí. Všetkým deťom prajeme k tomuto krásnemu a obľúbenému sviatku hlavne veľa zdravia a smiechu. Pre tie deti, ktoré tento sviatočný deň trávili v nemocnici v Galante pripravil personál detského a novorodeneckého oddelenia drobné darčeky.
  • 17.06.2022 | Aktuality

    Vranovská nemocnica otvorila rozšírené oddelenie anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti

    Kompletne vybavených päť izolačných miestností so vstupným filtrom, najmodernejšie prístroje na umelú pľúcnu ventiláciu či plávajúce lôžka so starostlivosťou o kritických pacientov na jednom mieste. Nemocnica Svet zdravia Vranov nad Topľou otvorila rozšírené oddelenie anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti. Nové zázemie je vybavené modernou medicínskou technikou a priestormi, ktoré sú bezpečnejšie pre pacientov, aj personál.…
  • 21.04.2015 | Aktuality

    Prevádzkový poriadok platených parkovacích miest parkovísk v areáli nemocnice SVET ZDRAVIA v Rožňave

    Prevádzkový poriadok platených parkovacích miest parkovísk v areáli nemocnice SVET ZDRAVIA v Rožňave v prevádzke spoločnosťou Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory Rožňava, a.s. 1.    Prevádzkovateľ parkoviska: Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory Rožňava, a.s. 2.    Miesto prevádzky: Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory Rožňava, a.s., Špitálska 1, 048 01 Rožňava 3.    Počet parkovacích miest: zóna 1: 150…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)