Prejsť na obsah

Svetový deň darcov krvi v nemocnici Svet zdravia, a.s. v Žiari nad Hronom

14. júna si každoročne pripomíname Svetový deň darcov krvi. Tento deň je príležitosťou poďakovať dobrovoľným darcom krvi, ktorí robia pre spoločnosť neoceniteľnú službu bez akejkoľvek odmeny. Krv je vzácna tekutina, jej úloha je nezastupiteľná, dokáže zachraňovať ľudské životy a nedá sa ničím nahradiť. Na hematologicko – transfúzne oddelenie nemocnici Svet zdravia, a.s. v Žiari nad Hronom…

14.06.2022

14. júna si každoročne pripomíname Svetový deň darcov krvi. Tento deň je príležitosťou poďakovať dobrovoľným darcom krvi, ktorí robia pre spoločnosť neoceniteľnú službu bez akejkoľvek odmeny.

Krv je vzácna tekutina, jej úloha je nezastupiteľná, dokáže zachraňovať ľudské životy a nedá sa ničím nahradiť. Na hematologicko – transfúzne oddelenie nemocnici Svet zdravia, a.s. v Žiari nad Hronom môžete prísť darovať krv každý utorok v čase od 06:00 – 09:00, je potrebné sa vopred objednať na tel. čísle 045/6709 422, 0911 155 337. Viac informácií nájdete na webe Hematologicko-transfúziologické oddelenie ZH – ProCare a Svet zdravia . Každého darcu krvi si veľmi vážime a ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.06.2018 | Aktuality

    Pravidelný praktický nácvik protiepidemiologických opatrení v galantskej nemocnici

    Ako už býva dobrým zvykom, vyplývajúcim aj z legislatívnych povinností, galantská nemocnica zorganizovala aj tento rok praktický nácvik protiepidemiologických opatrení, v súvislosti s možným výskytom vysoko nebezpečnej nákazy. Nácvik sa konal 6. 6. 2018 od 10:00 hod., v priestoroch Urgentného príjmu, Nemocnice s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s. V histórii nemocnice pod taktovkou Sveta zdravia, išlo už…
  • 14.02.2022 | Aktuality

    Krajší deň – Valentín v humenskej nemocnici

    Pri príležitosti sviatku sv. Valentína, si v humenskej nemocnici dobrovoľníci pod vedením koordinátorky Liany Kontrovej pripravili malé valentínske prekvapenie v podobe srdiečok, sladkostí a iných drobností. Potešili tak nielen personál, ale aj pacientov na oddelení.
  • 20.06.2018 | Aktuality

    Vaše lieky

    Viete, že v trebišovskej nemocnici Vám dávkujú lieky zdravotníci vo farebných tričkách – VAŠE LIEKY?   Upútať pacienta bol hlavný dôvod na zavedenie farebného oblečenia. Pri svojej činnosti dávkovania liekov sú zdravotníci nerušení a pacienti trpezliví, keďže vidia, že VAŠE LIEKY sú na ceste k nim.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)