Prejsť na obsah

Novinka na očnej JZS

V galantskej nemocnici sme na očnej JZS rozšírili spektrum našich výkonov v rámci refrakčnej chirurgie o implantáciu fakických vnútro očných šošoviek. MUDr. Ladislav KARDOŠ pomohol ďalšiemu pacientovi k lepšiemu videniu znížením vysokých dioptrií z -19,75 Dsph – 2,25 Dcyl 86´ implantáciou torickej ICL na -2,0 Dsph.

20.06.2019

V galantskej nemocnici sme na očnej JZS rozšírili spektrum našich výkonov v rámci refrakčnej chirurgie o implantáciu fakických vnútro očných šošoviek.

MUDr. Ladislav KARDOŠ pomohol ďalšiemu pacientovi k lepšiemu videniu znížením vysokých dioptrií z -19,75 Dsph – 2,25 Dcyl 86´ implantáciou torickej ICL na -2,0 Dsph.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.03.2022 | Aktuality

    Poďakovanie primátorovi mesta Rožňava

    Dovoľujeme si vyjadriť úprimné poďakovanie Michalovi Domikovi, primátorovi mesta Rožňava, za štedrý sponzorský dar – lavičky do nemocničného parku. Tie budú slúžiť svojmu účelu a pacientom spríjemnia pobyt v nemocnici.
  • 28.10.2022 | Aktuality

    Jesenné fotenie s našimi najmenšími

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce dorazila jeseň aj na pôrodnicu. Personál oddelenia nachystal pre čerstvé rodičky prekvapenie v podobe jesenného fotenia. Mamičky tak budú mať na toto krásne obdobie peknú spomienku aj v podobe jesenných fotografií ich malých ratolestí. Za pletené vecičky veľmi pekne ďakujeme Miline Bornárovej. Všetkým mladým rodinkám prajeme pevné zdravie a veľa šťastných spoločných chvíľ.…
  • 05.06.2020 | Aktuality

    Nesú si odkaz na tričkách: Dobrovoľníci svidníckej nemocnice sa stali COVID hrdinami!

    Dobrovoľníci, ktorí od začiatku apríla pomáhali počas epidémie koronavírusu v Nemocnici Svet zdravia Svidník, dostali dnes písomné poďakovanie a vtipné tričká.   Zdravotník na nich bojuje s baktériou koronavírusu a tričko hlási, že sa stal COVID hrdinom. Vedenie nemocnice dobrovoľníkov, budúcim lekárom, takto chcelo vyjadriť svoje poďakovanie za ich pomoc, ochotu a nasadenie počas uplynulých týždňov. Vo…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)