Prejsť na obsah

Dar od Nadácie Križovatka pre spišskonovoveskú nemocnicu

Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc aj v týchto náročných časoch podporila našu nemocnicu darom viac ako 300 balíkov plienok Pampers a 10 ks monitorov dychu. Dar bol smerovaný na novorodenecké oddelenie.   Vedenie nemocnice, pracovníci novorodeneckého oddelenie, ako aj mamičky a ich bábätká zasielajú Nadácii Križovatka veľké Poďakovanie.

22.05.2020

Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc aj v týchto náročných časoch podporila našu nemocnicu darom viac ako 300 balíkov plienok Pampers a 10 ks monitorov dychu. Dar bol smerovaný na novorodenecké oddelenie.

 

Vedenie nemocnice, pracovníci novorodeneckého oddelenie, ako aj mamičky a ich bábätká zasielajú Nadácii Križovatka veľké Poďakovanie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.04.2019 | Aktuality

    Stredná zdravotnícka škola v Košiciach bude mať virtuálnu anatomickú učebňu

    Aké svaly má človek v tele, kadiaľ prechádzajú cievy či z koľkých častí sa skladá kostra sa budú študenti Strednej zdravotníckej školy na Kukučínovej ulici v Košiciach učiť v 3D priestore. V súťaži, ktorú organizovala sieť nemocníc Svet zdravia, spoločnosť Samsung a Virtual Medicine, totiž vyhrali zriadenie virtuálnej anatomickej učebne (VAU). Porazili ďalších 16 stredných…
  • 13.06.2013 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica, člen holdingu Svet zdravia, a.s. má ďalšie nové prístroje

    Gastroenterologická ambulancia a gynekologicko-pôrodnícke oddelenie získali vďaka akcionárovi nové moderné prístroje. Gastroenterologická ambulancia trebišovskej nemocnice dostala nový videokolonoskop a videogastroskop. Tieto prístroje majú svoje nezastupiteľné využitie hlavne pri diagnostike a liečbe chorôb pažeráka, žalúdka, tenkého a hrubého čreva, ako aj ochorení pečene, žlčníka a pankreasu. Prostredníctvom týchto endoskopických prístrojov sa môže realizovať diagnostická aj terapeutická…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.