Prejsť na obsah

Dar od Nadácie Križovatka pre spišskonovoveskú nemocnicu

Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc aj v týchto náročných časoch podporila našu nemocnicu darom viac ako 300 balíkov plienok Pampers a 10 ks monitorov dychu. Dar bol smerovaný na novorodenecké oddelenie.   Vedenie nemocnice, pracovníci novorodeneckého oddelenie, ako aj mamičky a ich bábätká zasielajú Nadácii Križovatka veľké Poďakovanie.

22.05.2020

Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc aj v týchto náročných časoch podporila našu nemocnicu darom viac ako 300 balíkov plienok Pampers a 10 ks monitorov dychu. Dar bol smerovaný na novorodenecké oddelenie.

 

Vedenie nemocnice, pracovníci novorodeneckého oddelenie, ako aj mamičky a ich bábätká zasielajú Nadácii Križovatka veľké Poďakovanie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.02.2021 | Aktuality

    Chorých v dunajskostredskej nemocnici obdarovali medovníčkami

    Pri príležitosti Svetového dňa chorých, ktorý sa každoročne oslavuje 11. februára, sme sa rozhodli v Nemocnici Svet zdravia Dunajská Streda prekvapiť našich pacientov i zamestnancov malou pozornosťou. Obdarovali sme ich ručne zdobenými medovníčkami v tvare anjela.   Počas celého dnešného dňa sme rozdali až 500 kusov medovníčkov! Pochutnali si na nich zdravotníci z urgentného príjmu, interného, chirurgického, neurologického i ortopedického…
  • 22.09.2021 | Aktuality

    Darcov krvi otestujú vo svidníckej nemocnici v deň odberu bezplatne

    V súvislosti s aktuálnou COVID situáciou Nemocnica Svet zdravia Svidník prijala ďalšie opatrenia na zabezpečenie ochrany zdravia darcov krvi, ochrany zdravia personálu HTO a celkovej bezpečnosti transfúznych prípravkov. Od 22.09.2021 platí pre darcov krvi: Pred darovaním krvi v deň odberu – odberová streda na transfúziologickom oddelení svidníckej nemocnice – darca krvi po príchode do nemocnice…
  • 16.03.2018 | Aktuality

    Liečivé prostredie

    Oči sú zrkadlom duše a aj to bol jeden z dôvodov, prečo v trebišovskej nemocnici pribudli kvetináče plné krásnych kvetín.   Slúžia pre pohladenie duše všetkým pacientom a návštevníkom nemocnice. Vytvorenie tohto liečivého prostredia  spríjemňuje čakanie na niekedy nie celkom príjemné vyšetrenie. Veríme, že takto vytvorená oáza kvetín bude spríjemňovať a tešiť stále viac a viac pacientov.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)